Ace-Wb ve kimisine göre Garp ve Jinbe de öyle.Kid bu kadar önemli bir karakter değil.
Luffy - Ace - WB - Garp - Jinbe bu adamların hangisini kötü çizdi ?
Ace-Wb ve kimisine göre Garp ve Jinbe de öyle.Kid bu kadar önemli bir karakter değil.
Luffy - Ace - WB - Garp - Jinbe bu adamların hangisini kötü çizdi ?
KorsanFana ve malum sitelere takılmayın o kadar.İnsanların buralarda dönen sidik yarıştırmaları umurlarında değil.Op topluluğunun büyük bir kısmı o saydığım karakterleri seviyor ve sayıyor.Yani beklentiyi karşılayan karakterler.Tabii hiçbiri mükemmel ve kusursuz değil.Ace-Wb ve kimisine göre Garp ve Jinbe de öyle.
Peh üçü de beş kuruş etmez
Dragonun gücü çok da önemli değil benim için. Rezil biri olarak görüyorum açıkçası. Ama bu da illa kötü bir kurgu anlamına gelmez. Yani çok iyi bir hikaye yazılmış nice kötü karakterli adam var. Teach mesela kesin derinliği olan biri olacak gibi geliyor.KorsanFana ve malum sitelere takılmayın o kadar.İnsanların buralarda dönen sidik yarıştırmaları umurlarında değil.Op topluluğunun büyük bir kısmı o saydığım karakterleri seviyor ve sayıyor.Yani beklentiyi karşılayan karakterler.Tabii hiçbiri mükemmel ve kusursuz değil.
Dragon belki de dediğin gibi vasat bir karakter çıkacak ama bu ihtimal düşük.Anlatmak istediğim buydu benim.
Dragon çocuk yapıp çayıra salmasıyla ünlü.Luffy babası olduğunu bilmiyor kendini tüp bebek sanıyor.İkincisi oğlu Luffy’i değil Robin’i soruyor yine çayıra salma peşinde galiba.Hayırdır Dragon'a karşı neden bu tavır ? Ne kaçırdım ben ?
Dragon'un kafası Luffy'yi tutan CP ajanına benziyor. Devrimci dedik ajan çıktı Dragon reis.İsterse en zayıf ve güçsüz karakterlerden birisi olsun fark etmez.Dünya hükümetinin karşısında durduğu için gönlümü çalan adamdır.
Bu üçlüyle ölümüne...
Yok valla bana öyle geliyor ki bu adamın ömrü bir arc.Kahramanca öldürür Oda bunu.Luffy'nin son arc motivasyonu bunun ölümü olur hattaAna karakter bu ya. Kendisine rahat 2-3 arc ayırır.
Luffy aslanım takmıyor ki bunu. Dragonu geç Sabom ne alemde diyordu en sonYok valla bana öyle geliyor ki bu adamın ömrü bir arc.Kahramanca öldürür Oda bunu.Luffy'nin son arc motivasyonu bunun ölümü olur hatta
Hemde kutsal ejderlere çalışıyormuşDragon'un kafası Luffy'yi tutan CP ajanına benziyor. Devrimci dedik ajan çıktı Dragon reis.