''Bu kapüşonun altında fikirler var. Ve fikirlere kurşun işlemez.''Fikir adamı çıkacak.Roger seviyesi falan hayal gibi geliyor bana
-Monkey Devrimci Dragon
''Bu kapüşonun altında fikirler var. Ve fikirlere kurşun işlemez.''Fikir adamı çıkacak.Roger seviyesi falan hayal gibi geliyor bana
Belki kapüşon da kurşun geçirmiyordur ? Biliyorsun bazı itemler çok mühim Op'ta.''Bu kapüşonun altında fikirler var. Ve fikirlere kurşun işlemez.''
-Monkey Devrimci Dragon
Akainu abim neymiş be. Go D. Usopp ile kıyaslanmadığı kaldı bir tek. Yakında Roger'i tekler, Wb ile beraber gelirlerse denk seviyeye ancak ulaşırlar deneceğinden korkuyorum. Neyse, ileride Zoro, Luffy ve Sanji üçlüsü bunları paket ederken, bu seviye kıyasçısı Amiralleri o zaman göreceğiz. Belki de göremeyeceğiz, zira hepsi saklanacak delik arayacaklardır.Kaido'dan ve Linlin'den güçlüdür, Akainu ile eşit güçtedir, Kizaru'dan güçsüzdür.
Bir şey diyecektim bozulursun diye diyemedim...Komutanları bile vasıfsız tayfa.Bi tane çocuk adam bi tane kargabaş bi tane amigo hatun.Sabo'yu Wano sonu görücez pancar turşusuna dönmüştür.
Sonra bu reyis çıkacak dünya cevabımızı bekliyor gibi anlamsız şeyler söyleyip kaybolacak yine.
Oda bunun hakkında bişey anlatsa da beni morartsa bari
BozulmamBir şey diyecektim bozulursun diye diyemedim...
Dedi ananas kafa.Komutanları bile vasıfsız tayfa.Bi tane çocuk adam bi tane kargabaş bi tane amigo hatun.Sabo'yu Wano sonu görücez pancar turşusuna dönmüştür.
Sonra bu reyis çıkacak dünya cevabımızı bekliyor gibi anlamsız şeyler söyleyip kaybolacak yine.
Oda bunun hakkında bişey anlatsa da beni morartsa bari
Dedi ananas kafa.
Valla ben bezdim seriden o yüzden saldım. Bir şey ne kadar uzarsa uzadığı yerden kopar. Bak ATLA'ya
Bu adamı doğru dürüst işlemeyecek bile herkes görecek
Günün sonunda küfredeceksiniz hepiniz bunun için mi bekledik diye