Devrimciler hep böyledir.Tarihte de farklı değiller diye biliyorum.Hep güçlü olandan devirmek istedikleri hükümetten kaçarlar ve daha güçsüzdürler haliyle.Akame ga Kill mesela farklı mıydı ?Dragon işte... Yılların Baltigo'sunu açık ettiler.
Bu düşünceyle Yonkou'yu da küçümsemek lazım.Devrimciler hep böyledir.Tarihte de farklı değiller diye biliyorum.Hep güçlü olandan devirmek istedikleri hükümetten kaçarlar ve daha güçsüzdürler haliyle.Akame ga Kill mesela farklı mıydı ?
O yüzden fanlar çok anlam yüklüyor yüklemesinler boşuna.En azından güç konusunda.Koskoca oluşumun en güçlü 2.adamı amiral alamayan bir adam sonuçta.Hükümet falan yıkamazlar bunlar güç ile.Taktikle alakası yok istese de yapamazlar.
Dövme suratta böyle rezilce Teach'ten kaçar onun dövüşmesi gereken adamlarla da Teach dövüşür.Rezillik üstüne rezillik yani.Cp0'ı indirip hükümeti istihbarat olarak bitirseler fena mı olurdu ? Ama yapamıyorlar çünkü henüz o kadar güçlü değiller sanıldığı gibi.
Bunlar hükümeti devirmesi beklenen bir oluşumsa küçümserim tabii.Bir yonkonun bırak hükümeti denizcileri yeneceği şaibeli.Tabii şimdi yonkolara benzetilebilir bu yüzden devrimciler ama korsanların sistemi ayrı kendilerinin sistemi ayrıdır.Sabo ile 1.adam arasında yonko tayfasında olduğu gibi inanılmaz bir güç farkı olmayabilir.Böyle olunca da yonko kadar bile güçlü olmuyorlar aslında.Bu düşünceyle Yonkou'yu da küçümsemek lazım.
Yahu hükumetten güçlü olsalar ne diye yerlerini gizlesinler, ne diye sinsi sinsi devletleri yıkıp bağımsızlaştırarak hükumeti zayıflatsınlar, ne diye her işlerini gizli saklı yapsınlar. Ne bekliyorsunuz bunlardan anlamıyorum ki. Adamlar devrimci la, varlıkları fikir üzerine.Devrimciler hep böyledir.Tarihte de farklı değiller diye biliyorum.Hep güçlü olandan devirmek istedikleri hükümetten kaçarlar ve daha güçsüzdürler haliyle.Akame ga Kill mesela farklı mıydı ?
O yüzden fanlar çok anlam yüklüyor yüklemesinler boşuna.En azından güç konusunda.Koskoca oluşumun en güçlü 2.adamı amiral alamayan bir adam sonuçta.Hükümet falan yıkamazlar bunlar güç ile.Taktikle alakası yok istese de yapamazlar.
Dövme suratta böyle rezilce Teach'ten kaçar onun dövüşmesi gereken adamlarla da Teach dövüşür.Rezillik üstüne rezillik yani.Cp0'ı indirip hükümeti istihbarat olarak bitirseler fena mı olurdu ? Ama yapamıyorlar çünkü henüz o kadar güçlü değiller sanıldığı gibi.
Devrimciler oluşum olarak Yonkou'dan güçlüdür bence. Birçok kola ayrılıp dünyanın dört bir yanında savaş veriyorlar. Hadi kişisel gücü bir kenara bırakalım. Toplam askeri güç olarak Yonkou'dan güçlüdürler. Ha bu güç hükümeti indirmeye yeter mi? Gördüğümüz kadarıyla hayır. Burada mecburen Luffy devreye girecek.Bunlar hükümeti devirmesi beklenen bir oluşumsa küçümserim tabii.Bir yonkonun bırak hükümeti denizcileri yeneceği şaibeli.Tabii şimdi yonkolara benzetilebilir bu yüzden devrimciler ama korsanların sistemi ayrı kendilerinin sistemi ayrıdır.Sabo ile 1.adam arasında yonko tayfasında olduğu gibi inanılmaz bir güç farkı olmayabilir.Böyle olunca da yonko kadar bile güçlü olmuyorlar aslında.
Bende bundan bahsettim yonkolardan çok üstün ve hükümete kafa tutacak gibi görülüyor çünkü.Yada bana öyle geldi.Yahu hükumetten güçlü olsalar ne diye yerlerini gizlesinler, ne diye sinsi sinsi devletleri yıkıp bağımsızlaştırarak hükumeti zayıflatsınlar, ne diye her işlerini gizli saklı yapsınlar. Ne bekliyorsunuz bunlardan anlamıyorum ki. Adamlar devrimci la, varlıkları fikir üzerine.
Yonkou'dan güçlü olsalar bile kendilerini açık ettikleri anda hükumet tam güç üzerlerine çullanır, çünkü bunlar yonkou gibi rahat durmuyor, hükumeti yıkmaya çalışıyorlar. Şartları olgunlaştırmadan harekete geçmezler, geçemezler. Her kaideye ters bu durum.
Devrimciler oluşum olarak Yonkou'dan güçlüdür bence. Birçok kola ayrılıp dünyanın dört bir yanında savaş veriyorlar. Hadi kişisel gücü bir kenara bırakalım. Toplam askeri güç olarak Yonkou'dan güçlüdürler. Ha bu güç hükümeti indirmeye yeter mi? Gördüğümüz kadarıyla hayır. Burada mecburen Luffy devreye girecek.