Fisher kadar olmasa da kendi çapında balondur.En iyi adamı sabo iken akainu seviyesinden fazlasını beklemiyorum dövme surattan.Görünen yüz demelerine göre hükümet bunları havada karada harcar.Daha teachten kaçıyorlar.Ömürleri cp0dan kaçmakla geçiyordur bunların.Nedense Fisher Tiger gibi çıkacağını düşünüyorum. Balon.. Eline sağlık.
Ya o Sabo olayı farklıdır ama bu kadar gizlediği bir şeyi genelde patlatıyor. Kesin Fisher Tiger gibi çıkıp hayal kırıklığı yaratacak. O yüzden ümidimi kestim ben Dragon'dan. İdeoloji olarak da yeter bu adam. Yani illa güçlü olacak diye bir kaide yok.Eline sağlık.
Fisher kadar olmasa da kendi çapında balondur.En iyi adamı sabo iken akainu seviyesinden fazlasını beklemiyorum dövme surattan.Görünen yüz demelerine göre hükümet bunları havada karada harcar.Daha teachten kaçıyorlar.Ömürleri cp0dan kaçmakla geçiyordur bunların.
Hicbir şey kesin değilken şöyle yorumlar yapmayın bence.Her şeyi beklerdim de bu adamın Teach'ten kaçmasını beklemezdim. Gözümden düştü .
Şu son iki hafta çok zor oldu senin için. Jiro ve Midora tek yedi, üstüne bir de bu Dragon olayı........Her şeyi beklerdim de bu adamın Teach'ten kaçmasını beklemezdim. Gözümden düştü .
Dragon işte... Yılların Baltigo'sunu açık ettiler.Eline sağlık.
Fisher kadar olmasa da kendi çapında balondur.En iyi adamı sabo iken akainu seviyesinden fazlasını beklemiyorum dövme surattan.Görünen yüz demelerine göre hükümet bunları havada karada harcar.Daha teachten kaçıyorlar.Ömürleri cp0dan kaçmakla geçiyordur bunların.
Aynen.Luffy'nin babası olmasa tereddüt edebilirdim belki ama zerre şüphem yok gücü konusunda.Hatta bayağı dehşet çıkacaktır.