Dragondan Ace kafası bekliyorlar heralde. Alayına giderim ulan desin sonra devrim gg wp. Adam yıllardır saçma sapan yalan olsun diye uğraşıyor zaten. Baltigonunda gizliliği yalan olunca bir değeri kalmadı zaten. Uğruna savaşılması fazlasıyla gereksiz. Bir adayı gizli diye merkez belirlemişsin. Tek önemi bu ama keşfedilince uğruna savaşacan. Niye? Zaten önemi yok olmuş.@Millennium Wizard
Yonkou'nun denizciler karşısında ne hale düştüğünü gördük. Diğer Yonkou tayfaları da aynı kaderi paylaşırdı muhtemelen. Buradan denizciler> Yonkou desek yanlış olmaz. Devrimciler ise hem denizciler hem de hükümetle uğraşmak zorunda. Dragon salak değil. Düşmanının gücünü çok iyi biliyordur. Bundan dolayı hazırlığını ona göre yapıyor desek yanlış olmaz. Kendisi fikir adamı(!) olsa bile ordusu güçlüdür diyorum.
Not: Sabo ileride amiral alacak güce gelecek. Adım gibi eminim bak. :/ Alacağı adam da Akainu olacak. Kardeşinin intikamını mera mera ile alacak.
@ch3rl0b11n
Hacoli olayın bir de diğer boyutu var. Farz edelim ki devrimciler güçle hükümeti yıkacak seviyede olsun. Anında yıkarlar mı sence? Halkın gözünde Dragon ne olur peki? Bunun adı devrim mi olur yoksa istila mı? Bundan dolayı Dragon'nun adım adım ilerlemesi gerekiyor, ki gördüğümüz kadarıyla da bunu yapıyor.