Sadece bu foruma ait değil bu mit. Bir çeviri meselesi olduğundan dolayı genele yayılmış bir yanlışlık var.Başka bir forum efsanesi :S Konu açılmalı bence bunun hakkında.
One Piece Wiki'nin şöyle bir sayfası varmış, ben de şimdi den geldim, belki çevirisi yapılabilir.Japonca manga çeviriyordun. Doğru kabul ettiğimiz yanlışlar için konu açabilirsin.
Ben neden hep böyle iddialı konuşuyorum ya :d 2020de yazmışım görmesem aklıma gelmezdi bile aşağı çıksa .sDragon'un ödülü Rogerdan aşağı çıksın Banner'ımı zoro yapıcam. Sonsuza kadar...
Ben neden hep böyle iddialı konuşuyorum ya :d 2020de yazmışım görmesem aklıma gelmezdi bile aşağı çıksa .s
KF nin şu mythbuster sitesini okuması lazım o kadar çok yanlış şey doğru diye biliniyor ki...Sadece bu foruma ait değil bu mit. Bir çeviri meselesi olduğundan dolayı genele yayılmış bir yanlışlık var.
One Piece Wiki'nin şöyle bir sayfası varmış, ben de şimdi den geldim, belki çevirisi yapılabilir.
Dragon için yazılanMythbusters/Misunderstandings and Misinformation
Since One Piece is a Japanese series, with a Japanese creator and publisher, content and announcements always first come out in Japanese. Nowadays, translated chapters and episodes are released simultaneously with the Japanese version, but for other content, like announcements and interviews...onepiece.fandom.com
Dragon is the "Most Wanted Man in the World"
This is a popular mistranslation that likely popped up due to fan translations. In fact, Dragon's title 世界最悪の犯罪者 translates to "World's Worst Criminal", or alternatively "Most Horrible". It does not translate to him being the most wanted criminal.
Dragon "Dünyanın En Çok Aranan Adamıdır"
Bu, muhtemelen hayran çevirileri nedeniyle ortaya çıkan popüler bir yanlış çeviridir. Aslında, Dragon'un unvanı 世界最悪の犯罪者(Sekai Saiaku no Hanzaisha), "Dünyanın En Kötü Suçlusu" veya alternatif olarak "En Korkunç" anlamına gelir. En çok aranan suçlu olduğu anlamına gelmez.
İki ifade arasında dramatik bir değişiklik yok yalnız. Dragon bu şekilde de en yüksek ödüle sahip karakter beklentisi yaratır. Bu beklentinin tek sebebi de unvanı değil zaten.KF nin şu mythbuster sitesini okuması lazım o kadar çok yanlış şey doğru diye biliniyor ki...
7yi 6 yapar en fazlaİki ifade arasında dramatik bir değişiklik yok yalnız.
Roger ve Wb'nin ödülünü geçen "korsan" olmadı diyerek Dragon'un yolunu yaptı Oda.Bu ünvanın tüm zamanları kapsayıp kapsamadığı da önemli. Belki yaşayanlar arasındaki en kötü suçlu. Bu onun ödülünü geçmişte yaşayan kişilerden yüksek yapmaya yetmez. Ama tüm zamanları kapsıyorsa Roger’ı geçer. Xebec’i bilemiyorum.
Ben onun altında öyle bir gönderme olduğunu sanmıyorum, korsan serisi olduğu içiz düz öyle deyip geçmiştir bence. Big Mom ve Kaido birleşiminin potansiyel tehlikesini göstermek için yapılmış bir sahneydi. Benim kurduğum mantık adamın şuan en kötü suçlu olması neden geçmişi bağlasın ki?Roger ve Wb'nin ödülünü geçen "korsan" olmadı diyerek Dragon'un yolunu yaptı Oda.