Ben de K. K. olur dedim ama, bence hata var. Mihawk'ı tanımlamaya yetmez. Ucu açık olmalı, k. K. + diye.Klas konuşuyor
Mihawk istese KK olurdu diyorum üstelik oldukça objektifim![]()
Ben de K. K. olur dedim ama, bence hata var. Mihawk'ı tanımlamaya yetmez. Ucu açık olmalı, k. K. + diye.Klas konuşuyor
Mihawk istese KK olurdu diyorum üstelik oldukça objektifim![]()
Shanks 18 Yaşında yonkou olduysa ya, sende Lufy reis diye gez.O başka canım. Burda başka bir anlamdan bahsediyoruz.Mihawk açıklandığında bir çok acı yaşanacak....
![]()
Ne demedin kiNerem objektif değil ben onu anlamadım ? Hani ne dedim de subsektif oldum. Şunu dedin de yaaa şunu dedin de
Esefle değil direkt şiddetle kınıyorum![]()
Bilmiyorum ki. Öyle mi?İroni yapmıyor muydu yav? Densetsu ile aynı yerdesin yani sonuçta.![]()
Öyle.Bilmiyorum ki. Öyle mi?
@Daredewill
18 yaşında olduysa helal olsun deriz. Bu arada Shanks'ten bahsediyoruz sıkınyı yok yani.![]()
Zaman geçtikçe ne kadar objektif olduğum anlaşılacak. Mesela ben Mihawk yonkou gücünde dediğim zamanlar (2013-2014) Mihawk Dofi seviyesinde idi. Şimdi amirale kadar çıktı. Bundan sonrası da yonkouNe demedin ki![]()
Haklı çıksan dahi bu illa objektif olduğun anlamına gelmez ki.Zaman geçtikçe ne kadar objektif olduğum anlaşılacak. Mesela ben Mihawk yonkou gücünde dediğim zamanlar (2013-2014) Mihawk Dofi seviyesinde idi. Şimdi amirale kadar çıktı. Bundan sonrası da yonkouZaman beni haklı ve objektif çıkaracak; buna eminim
![]()
hakuba > mihawkZaman geçtikçe ne kadar objektif olduğum anlaşılacak. Mesela ben Mihawk yonkou gücünde dediğim zamanlar (2013-2014) Mihawk Dofi seviyesinde idi. Şimdi amirale kadar çıktı. Bundan sonrası da yonkouZaman beni haklı ve objektif çıkaracak; buna eminim
![]()
Son birkaç sayfayı kabaca okudum ama sen olaya bambaşka bir boyut kazandırmışsınhakuba > mihawk