Objektif de olmayıveriyim yaa bana neHaklı çıksan dahi bu illa objektif olduğun anlamına gelmez ki.
Hakuba kim ya Adam olsun önce yamyam.hakuba > mihawk
Objektif de olmayıveriyim yaa bana neHaklı çıksan dahi bu illa objektif olduğun anlamına gelmez ki.
Hakuba kim ya Adam olsun önce yamyam.hakuba > mihawk
seneryoyu okuyorum , biraz mücadeleden sonra cavendish hakubaya dönüşür sonra mihawk kolunu kaldıramadan yakın mücadelede parçalanır sonuç hakuba alırSon birkaç sayfayı kabaca okudum ama sen olaya bambaşka bir boyut kazandırmışsın
hoşuma giden o zaten herkesi parçalaması tepki verememeleri yüzlerindeki şaşkın bakışlarObjektif de olmayıveriyim yaa bana ne
Hakuba kim ya Adam olsun önce yamyam.
Herkeste işlemez o işte. Önce Rebecca'yı çizsin Hakuba efendi.hoşuma giden o zaten herkesi parçalaması tepki verememeleri yüzlerindeki şaşkın bakışlar
niye işlemiyomuş rebecca kim istese parçalar rebeccayı saldırı zaten miğferine geldiHerkeste işlemez o işte. Önce Rebecca'yı çizsin Hakuba efendi.
Bir de sağ kol - amiral arası var. O nerde olur?En mantıklıdan en mantıksıza göre sıralama bence şu:
Amiral >Amiral yonko arası>Sağ kol >yonko>yaw vistayı yenemedi daha>Mihawk Kk len
Bu hoşuma gitti bak.Dur ben de yapayım.En mantıklıdan en mantıksıza göre sıralama bence şu:
Amiral >Amiral yonko arası>Sağ kol >yonko>yaw vistayı yenemedi daha>Mihawk Kk len
Sana tüm kalbimle inanyorum kamkili kokikiLaf aramızda Shanks'ı Mihawk'tan çok severim Kral hakiyle ilgili ekstrem gücleri çıkabilir. Neyse bekleyelim bakalım
İşin makarası bir kenara Cavendish önce Hakuba'yı kontrol etmeyi öğrenmeli. Öğrenemedikten sonra değil Mihawk hiçbir şey olmaz.niye işlemiyomuş rebecca kim istese parçalar rebeccayı saldırı zaten miğferine geldi