Ben de K. K. olur dedim ama, bence hata var. Mihawk'ı tanımlamaya yetmez. Ucu açık olmalı, k. K. + diye.Klas konuşuyor
Mihawk istese KK olurdu diyorum üstelik oldukça objektifim
Ben de K. K. olur dedim ama, bence hata var. Mihawk'ı tanımlamaya yetmez. Ucu açık olmalı, k. K. + diye.Klas konuşuyor
Mihawk istese KK olurdu diyorum üstelik oldukça objektifim
Shanks 18 Yaşında yonkou olduysa ya, sende Lufy reis diye gez.O başka canım. Burda başka bir anlamdan bahsediyoruz. Mihawk açıklandığında bir çok acı yaşanacak....
Ne demedin kiNerem objektif değil ben onu anlamadım ? Hani ne dedim de subsektif oldum. Şunu dedin de yaaa şunu dedin de
Esefle değil direkt şiddetle kınıyorum
Bilmiyorum ki. Öyle mi?İroni yapmıyor muydu yav? Densetsu ile aynı yerdesin yani sonuçta.
Öyle.Bilmiyorum ki. Öyle mi?
@Daredewill
18 yaşında olduysa helal olsun deriz. Bu arada Shanks'ten bahsediyoruz sıkınyı yok yani.
Zaman geçtikçe ne kadar objektif olduğum anlaşılacak. Mesela ben Mihawk yonkou gücünde dediğim zamanlar (2013-2014) Mihawk Dofi seviyesinde idi. Şimdi amirale kadar çıktı. Bundan sonrası da yonkou Zaman beni haklı ve objektif çıkaracak; buna eminimNe demedin ki
Haklı çıksan dahi bu illa objektif olduğun anlamına gelmez ki.Zaman geçtikçe ne kadar objektif olduğum anlaşılacak. Mesela ben Mihawk yonkou gücünde dediğim zamanlar (2013-2014) Mihawk Dofi seviyesinde idi. Şimdi amirale kadar çıktı. Bundan sonrası da yonkou Zaman beni haklı ve objektif çıkaracak; buna eminim
hakuba > mihawkZaman geçtikçe ne kadar objektif olduğum anlaşılacak. Mesela ben Mihawk yonkou gücünde dediğim zamanlar (2013-2014) Mihawk Dofi seviyesinde idi. Şimdi amirale kadar çıktı. Bundan sonrası da yonkou Zaman beni haklı ve objektif çıkaracak; buna eminim
Son birkaç sayfayı kabaca okudum ama sen olaya bambaşka bir boyut kazandırmışsınhakuba > mihawk