Yani acaba senin mi yoksa benim mi işime gelmiyor bunu biraz düşün bakalım. Seride istediğin yerleri istediğin gibi kıvırıp kendi senaryonu yazıp buna inanıp bir de bana yazıyorsun. Komiksin gerçektenKartlar dostum Oda bile bakın diyor. O kartları kabul etmiyorsan bilemem işine gelmiyordur. Şimdi dediklerimin tersi bir durum varsa söyle bana. Mihawk Sanks iel dövüşüyor bu dövüş efsane olarak geçiyor sonra sürekli dövüşüyorlarmış hiç kendilerini tutmadan. Croco ise bir kere dövüşüp köyüne dönüyor, İvankov yardım etmiş ona ne için olduğuda az çok belli.
Neymiş Croc tek yemiş İva'ya borçluymuş falan :S
Nerelerde yazıyor bunlar bir göstersene bana Mangada bir manga sayfası at da okuyayım. Veya kartlar kartlar diyorsun bu dediklerini o kartlardan at bakayım nerede yazıyor? Yani iyi bol kepçeden sallayıp inanmışsın bazı şeylere
Nerede Shanks ve Mihawk olayı efsane olarak geçiyor de bakayım bunu da at. Efsane efsane diye sayıklıyorsun nerede?
Croc için mangaka ''Denizlerde Luffy gibi hızlıca yükseldi 20'li yaşlarının ortasında Shichibukai oldu ve WB'ye meydan okuyup yenildi'' diyor. Shanks için ise ''Kılıçlarını keskinleştirmek için'' düello ettikleri söyleniyor. Bak anlayabiliyorsun değil mi ''Kılıç''
Anladığını pek sanmıyorum Mangada ki Ivankov olayını bir yardım olayı zanneden sana ne anlatsam boş...