Evet aynı şey üstelik Vista, Chopperdan daha güçlü. Hız tırman olayı ise basit shanks yonko iken bile dövüşmüş gayet ciddi bir şekilde mihawk ile. kabul edemiyor musun bilemem ama ortada her şey. shanksın gücünün zirvesindeyken bile mihawk ile dövüşebiliyordu. Buradan hem kılıç yeteneklerinin hem hızlarının hem fiziksel güçlerinin hem de haki seviyelerinin yakın olduğunu anlıyoruz. Vista ise kılıç yeteneği olarak yakın o da gayet normal sence vista amirallerden tek mi yer?Valla ben bunları çok tartıştım şimdi de tartışmaya niyetim yok. Shanks’in yaptıkları belli o konuda tartışmam bile. Mihawk ile kapışmalarından sonra wb ile equal olmuştur diyor ve wb de basamakları iyi tırmandın diyor yani shanks’in geliştiği çok belli. Mihawk savaşa gelip “özür dilerim kızıl saç” diyip luffy’yi kovalıyor ama siz buna ciddi değildi diyorsunuz aynı şekilde savaşa shanks geliyor ve savaşı bitiriyor. Marco’da vista’yı yolluyor mihawk’ı durdursun diye ve görevini layıkıyla yerine getiriyor. Ama size kalsa bm sahnesi ve vista sahnesi aynı hey gidi hey.