Öncelikle ben Mihawk fanı değilim. Sırf çok ezildi diye savunmaya başladım. Ben kaba kuvvet dövüşen kaido, jack, wiper gibi karakterleri severim.
Hiç öyle durmuyor, databook'u vivre card'ı bütün bilgileri çöpe attın Mihawk'ı savunabilmek adına, böyle karakter savunan birisini görmek zordur, mantık falan kalmadı herşeyi yok ettin.
Mihawk ve Vista beklemiyorlar öylece. Senin anlamadığın nokta bu. 1. sayıdan 2. sayıya geçişte sen sanıyorsunki saatler geçti. Bir şey geçmedi. Bir kılıç tokuşturdular. Ardından Mihawk luffy hakkında düşünüyor. Bölüm burada bitmiş.
Nereden biliyorsun ne kadar zaman geçtiğini? Süre mi tuttun?
Belli bir zaman geçiyor, ne kadar geçiyor bilmiyoruz. Bu insanlar kaşla göz içinde bir çok hamle yapacak hızda kişiler, insan üstü hızları var. Mihawk Daz Bones'u saniyesinde kesip atıyor. O derece hızlı ilerliyor. 2 bölüm çok büyük bir süre bu savaş için.
2. sayıda mangaka kılıç tokuşturmanın devamında ne olduğunu göstermiş. İkisi de kılıç tokuşturduktan sonra geriye doğru gidip bir birlerine EŞİT büyüklükte slash atıyorlar. Vista Mihawkın atabileceği slashı okuyup aynı büyüklükte slashla karşılık veriyor. Bu sebeple EŞİT yetenekte olduğunu düşünmek son derece normaldir. Zaten biz de Vista, Mihawk ve Shanks kılıç yeteneklerinde EŞİTTTİR diyoruz. Defalarca yazdım da bunu. Israrla sanki biz farklı bir şey diyormuşuz gibi anlıyorsunuz. Aşağıda manga sayfası. Mihawk ve Vista arasındaki tek dövüş sahnesi var. O da bu. Bundan sonra da Mihawk devam etmek yerine erteleyelim diyor konu kapanıyor. Sen ısrarla bu aşamaya kadar dövüş olduğunu sanıyorsun. Dövüş olmadı. Bekleme falan da olmadı. Mihawk luffy hakkında düşündü ardında geriye fırladı bir slash attı vista da slash attı dövüş sonlandı. Hepsi saniyelik bir olay.
Valla çok güzel uydurmuşsun, saniyelik olay diyorsun sen önce bu insanların saniyeler içinde bile onlarca hamle yapabileceğinin farkına var. İkincisi sadece saniye demen başlı başına komedi unsuru. Arada koskca bir bölüm var. 6 sayfalık olaylar silsilesi var Vista Mihawk'ı durdurduktan sonra, bu esnada sana göre bu adamlar heykel gibi dikilip birbirlerine salak salak bakıyorlar galiba, düello etmiyorlar anlaşılan. Sonra bölüm 562'ye geliyoruz, Pasifistalar sahaya inmiş. Bak daha düellonun başında pasifista falan yok, WB strateji üretip adamlarına kenarlara doğru saldırmalarını söylüyor, Sengoku'da kendince karşılık veriyor, burada bir sürü zaman geçiyor. Luffy koşmaya devam ediyor, o arada Kizaru gelip tekme yapıştırıyor, bu esnada diğer tümen komutanları Luffy'yi Kizaru'dan kurtarıyor, bak bütün bunlar bu bahsettiğim boşlukta gerçekleşiyor ki daha hepsini yazmadım, sonra sahne tekrar Mihawk ile Vista'ya dönüyor bunlar zaten kılıç çarpıştırır halde düelloya devam ediyorlar, Mihawk'ta diyor ki bu düelloyu erteleyelim mi? Vista'da kabul ediyor, bu ikimizin de yararına olacak diyor. Ve sen bütün bu arada gerçekleşen 2 bölüm olayı 2 hamleye indirgemeye çalışıyorsun, hadi bana inanmadın, databook bunu bir ''dövüş'' olarak nitelemiş, ona da güvenmiyorsun anlaşılan.