Vista'nın Mihawk'ı durdurması bölümün son sayfası olsaydı, bu dediğin örnek en azından kabul edilebilir bir iddia olabilirdi, ama bölümün son sayfasında bile olmadığından bu söylediğin örnek iddia bile sayılamaz. Adamlar ''dövüşmüş'' bu benim söylediğim bir şey değil databook söylüyor. Ayrıca iki hamlelik çatışma için ayrılalım diye sormak son derece salakça olurdu. Crocodile Mihawk'ı durduruyor, ardından bunların dövüşü devam etmiyor, tek hamlelik bir durduruş. Vista böyle değil, 2 bölüm devam eden sonunda Mihawk'ın ayrılalım mı diye izin istediği bir olay, bu sebepten databook'lar, vivre card'lar bu dövüş hakkında bilgiler paylaşıyor. Kimse kalkıp Crocodile Mihawk seviyesindedir diye databookta bilgi paylaşmıyor, çünkü tek hamlelik bir olay. Vista ile Mihawk düellosu öyle değil, 2 bölüm süren ve Mihawk'ın izin istemek zorunda kaldığı bir düello.Acein ölümü: 573. bölüm.
Akainu kolu sokmuş.
Bölüm bitmiş. 574 den kaldığı yerden devam ediyor.
Demekki akainunun ace'i öldürmesi 2 bölüm sürmüş. Kolunu içinde mi gezdirdi? Adam vurdu. Öldürdü. Manga bitti. Diğer sayıda devamını göstermiş. 1 saniyelik olay be! İşte mihawk vs vista da bunun aynısı!
Hodri meydan bana akainun ile ace arasında kol sokulduktan sonra dövüş olduğunu göster. Aradan vakit geçtiğini göster. Ne de olsa 2 bölüm sürmüş. O arada kim bilir neler oldu.
Sen Türkçe anlıyor musun? Bak tekrar yazıyorum;Beni geçmekten daha ne zor ne demek? Ben yonkoyum beni geçmekten daha zor olan şey kk olmaktır demek.
@Erkan12
''Beni geçmekten bile daha zor'' diyor.
Yonko seviyesini geçtin mi hangi seviyeye çıkıyorsun? KK. Arada bildiğimiz bir seviye olmadığına göre. Mihawk'ın seviyesini geçmek yeterli değil diyor.