HaahahahahahShanks de delikanlı adammış. Mihawk'ın babası (İm) ve beş abisi(gorosei)nin karşısına çıkıp seviyorum diyebilmiş
HaahahahahahShanks de delikanlı adammış. Mihawk'ın babası (İm) ve beş abisi(gorosei)nin karşısına çıkıp seviyorum diyebilmiş
Ya hu ben inansınlar diye kendimi yırtmıyorum zaten. Sadece bu derece denk gelmesi beni şaşırtıyor. Herhalde birileri bizim forumu takip ediyor ve ortalığı kızıştırmak için yapıyor.Manga dışında verilen bilgilere çok takılma, hele ki kart falan bunlar hikaye. Databook'a bile inanmıyor insanlar ne kartı.
Yalan o yalanShanks'ın oralara kadar gitmesinin sebebi ve avatar resmim : )
Aynen, helal olsun. Bir de Shanks derlerShanks de delikanlı adammış. Mihawk'ın babası (İm) ve beş abisi(gorosei)nin karşısına çıkıp seviyorum diyebilmiş
Bunun üzerine Mihawk, Shanks'e " Ailem bana çok baskı uyguluyor. Beni kaçır" demiş olabilir. Yakın zamanda Mihawk'ı NW' de görürsek şaşırmamGorosei amcaoğulları bildiğin. Pompalıyla kovalamışlardır bu kızılı namus düşmanı diye.
Tam tartışma bitirici mesaj he. Kurtardın beni. Gidiyorum ben.Abi neyini diretiyorsunuz? Pekala korsan olmayabilir işte. Bir kesinlik yok ortada bekleyip görelim sadece. @Roronoa Zoro haklı, kartlarda hepsi korsan konumunda iken Mihawk farklı ise keyfi değildir illa ki. Keyfi olsa da fark etmez. Yine korsan çıkmayabilir.
Git sen git Mihawk'ı ben savunurum.Tam tartışma bitirici mesaj he. Kurtardın beni. Gidiyorum ben.
Maksat Mihawk'ın seviyesini 1000 yapıp, konuyu ebediyen kapattırmak.Abi neyini diretiyorsunuz? Pekala korsan olmayabilir işte. Bir kesinlik yok ortada bekleyip görelim sadece. @Roronoa Zoro haklı, kartlarda hepsi korsan konumunda iken Mihawk farklı ise keyfi değildir illa ki. Keyfi olsa da fark etmez. Yine korsan çıkmayabilir.
Spoiler yememek için açmadım he. Güveniyorum sana.Git sen git Mihawk'ı ben savunurum.
Sabaha kalmaz selasını okuruz sen dönene kadar.