Bende anlamıyorum.BM-tayfa olayı öncesi forumda bu sahneleri görür müydük diye anket açsak bak adım kadar eminim en az %65-%70 görmeyiz derdi insanlar.Ki bu görmeyiz diyenlerin büyük çoğunluğu ''Shanks'ı Vista karşısında hayal edebiliyor musunuz ?'' diyen tayfa olurdu.Ama şimdi bu sahneleri görünce hemen çıkış yolları arayıp sahneyi meşrulaştırmaya çalışıyorlar.
Yok kadın kendinde değilmiş.Eee ? Kontrolsüz güç işte.Nami-Chopper gibi çöpler için daha büyük bela oluyor.Ne yapabildi kadın ? Üstte attım resmi.O kudretli,asla bu durumlara düşmez diye kafalarında kurdukları yonkonun hali ortada.
Yok kadın pastanın peşindeymiş ? Kadının karakterini biliyoruz.Amacına ulaşana kadar öldürmekten hiç çekinmeyecek bir tip.Kadının bizimkilerden pastayı insan gibi isteyeceği zannediliyor.Asıl dramatik kısmı da onları öldürücem vari bir söz kullanmıştı yanılmıyorsam.
Yok birinde bir dövüş diğerinde savunma varmış ? Bu en değişik argüman bence.Arkadaşlar bildiğin Nami-Chopper'ın Vista gibi BM'le kapışmasını bekliyorlar.La şu iki isim o sırada kontrolsüz güç olan BM'le Mihawk vs Vista gibi kapışcak BM gitsin köyünde kumdan kale yapsın derdim zaten.Mihawk'la falan en baştan kıyaslamazdım.Kısacası bildiğin Nami-Chopper BM'le denk kapışmadı diyerek BM'yi savunmaya çalışıyorlar.Nami-Chopper'ın BM'le denk kapışmasını bekleyen varsa da okumasın seriyi daha iyi zaten.
Ek olarak Brook'un BM'nin altındaki bulutu kesip attığını da unutmayalım
Brook, Namı, Choppi. Bu 3'lü Mihawk'ı böyle durdursa idi Mihawk Roger'a tek atsa kendini aklayamazdı