Bence Amirale yakındır. Ama amiral değildir. He olsa da şaşırmam çok. Ama fazlası benim açımdan mümkün gözükmüyor. Söyleyeceklerim bu kadar.
Mihawk'a güç anlamında böcek diyen Perona'nın tokadını yemiş ama haberi olmamıştır. Kuma pembe bulutların üstüne yollamıştır. Cango hipnotize etmiştir. İvankov fabrika ayarlarıyla oynamıştır. Tsuru deterjanını fazla kaçırmıştır.Şakayı bir yana koyduysak ben terk edeyim. Mihawk böcektir.
Ciddi ciddi hesap mı ettin lan ?O zaman biraz matematik yapalım.
Senin dediğine göre Mıhawk'ın %20 lik gücü=Vista %42.5
Burdan yola çıkarak Mihawk'ın ana gücü 100 dersek. Vista'nın ana gücü 47.05 olur.
Toplam Güçler bu.
Mihawk=100 , Vista=47.05
Densetsu no Samurai'ya göre yani. Mihawk Vistadan iki kat daha güçlü.
MATEMATİK YANILMAZ!!!
CONFIRMED!!!
Mihawk'a güç anlamında böcek diyen Perona'nın tokadını yemiş ama haberi olmamıştır. Kuma pembe bulutların üstüne yollamıştır. Cango hipnotize etmiştir. İvankov fabrika ayarlarıyla oynamıştır. Tsuru deterjanını fazla kaçırmıştır.Şakayı bir yana koyduysak ben terk edeyim. Mihawk böcektir.
Sen geleceğin KK sağ kolu olacak, Yonkou dengi hatta fazlası olacak olan adamı nasıl Amiral ile aynı kefeye koyma teşebbüsünde bulunabilirsin1!1!1!Bence Amirale yakındır. Ama amiral değildir. He olsa da şaşırmam çok. Ama fazlası benim açımdan mümkün gözükmüyor. Söyleyeceklerim bu kadar.
Hımm asla kaçmam dememiş yani işime gelince kaçarım demiş, tam hayallerimdeki Korsanlar KralıAma Roger yaşarken Mihawk çömezdi. Yaşamaya devam etse unvanı alabileceği belli değil.
@Tilqi_Gin
Sen orijinal çevirilere baya dikkat eden birisin. Bir orjinaline bak bakalım asla kaçmam mı demiş... Yoksa sırf Amiral - Yonkou diye kaçmam gerektiğini kim söylüyor mu demiş diye... Çünkü ikisi arasında baya fark var.
İleriki Zoro > Mihawk olduğu için sorun yokSen geleceğin KK sağ kolu olacak, Yonkou dengi hatta fazlası olacak olan adamı nasıl Amiral ile aynı kefeye koyma teşebbüsünde bulunabilirsin1!1!1!
Amiral üstü diyen kördür, gün yüzü görmemiştir, doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek durumdadır, hayalperesttir, algısı zayıftır, çapı küçük, gönlü büyüktürMihawk'a güç anlamında böcek diyen Perona'nın tokadını yemiş ama haberi olmamıştır. Kuma pembe bulutların üstüne yollamıştır. Cango hipnotize etmiştir. İvankov fabrika ayarlarıyla oynamıştır. Tsuru deterjanını fazla kaçırmıştır.
Sen biraz ağır girmişsin. Neyse, DnS arc sonu konuşacak.Amiral üstü diyen kördür, gün yüzü görmemiştir, doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek durumdadır, hayalperesttir, algısı zayıftır, çapı küçük, gönlü büyüktür
Beklemedeyim.Sen biraz ağır girmişsin. Neyse, DnS arc sonu konuşacak.
Zoro olacak tabii Mihöwk önce Shillew engelini ortadan kaldırsın...leriki Zoro > Mihawk olduğu için sorun yok
Duruma göre davranacak tabi ki. Bazıları gibi mal olup herkesin fedekarlığını boşa atmayacak, burnu tepede biri olmayacak.Hımm asla kaçmam dememiş yani işime gelince kaçarım demiş, tam hayallerimdeki Korsanlar Kralı