Dof kaçını kullanmıştır?Vista kaçını kullanmıştır?
Dof kaçını kullanmıştır?Vista kaçını kullanmıştır?
Ama Roger yaşarken Mihawk çömezdi. Yaşamaya devam etse unvanı alabileceği belli değil.Roger kılıç ustası olduğu için büyük olasılık tekine karşı bile kazanamaz
İşin makarası bir kenara Cavendish önce Hakuba'yı kontrol etmeyi öğrenmeli. Öğrenemedikten sonra değil Mihawk hiçbir şey olmaz.
%5Dof kaçını kullanmıştır?
Karşımdaki adamlar farkımı görmek istiyorum (dur az vurayım da ölür falan)Mihawk Mf'de gücünün %20'sini kullanmıştır. Net rakam verdim.
O da %20'lerde aşağı yukarı.Kizaru % olarak ne kadar kullandı ?
%42.5Vista kaçını kullanmıştır?
Karşındaki adamla farkı görmek için illa %100'ü göstermen gerekmez. Mihawk %20'sini kullandı. %20'de böyleyse %100'de ben burayı yıkarım, lanet olsun yine bana rakip yok dedi; şatosuna döndü adam.Karşımdaki adamlar farkımı görmek istiyorum (dur az vurayım da ölür falan)
Mihawk sürekli uyur geziyor, çünkü vampir.
aralarında bağ var zaten mihawkla.
%20 ile ne anladı anlatsana birazO da %20'lerde aşağı yukarı.
%42.5
Karşındaki adamla farkı görmek için illa %100'ü göstermen gerekmez. Mihawk %20'sini kullandı. %20'de böyleyse %100'de ben burayı yıkarım, lanet olsun yine bana rakip yok dedi; şatosuna döndü adam.
Oran orantı işleri yani sen anlamazsın Sana göre %500'ünü kullanıp kendisini tüketmiş ve şatosunda ağır rehabilitasyon görmüştür belki de
Dedim ya... Koskoca Mf'de kendisine rakip yok, onu anladı. Bunlar benim gücüme dayanamaz dedi. Ezikler dedi. Ben en iyisi Roronoa Zoro'yu beklerken Perona'yla çay içeyim dedi. Bu mesajlar gayet netti. Bir tek ben mi gördüm bunları Tanrı aşkına!%20 ile ne anladı anlatsana biraz
Haklısın valla.Dedim ya... Koskoca Mf'de kendisine rakip yok, onu anladı. Bunlar benim gücüme dayanamaz dedi. Ezikler dedi. Ben en iyisi Roronoa Zoro'yu beklerken Perona'yla çay içeyim dedi. Bu mesajlar gayet netti. Bir tek ben mi gördüm bunları Tanrı aşkına!