bu mantığa göre pikanın da meyvesi ile zoroyu indirmesi gerekir. Ama görüyoruz ki indiremiyor. Kılıç ustası olan hiç kimse mihawkı indiremez. Shanks fuji kim olursa olsun. Adamın mangaka tarafından verilmiş ünvanı. Rakip kılıç ustası meyve kullanıcısı dahi olsa mihawkı indiremez. Ben demiyorum mangaka diyor. Adam amiral tasarlamış hem de samuray kılıç ustası. Hem de öküz gibi meyvesi var. Ama bu adamın yanına en iyi diye mihawkı koymuşsa ben fuji mihawkı indiremez derim. Mihawk da belki onu indiremez . shanksi indiremez ama mihawk bu adamlara, bu adamlar kılıç ustası olduğu sürece kaybetmez. Kaybedecek olsa mangaka en iyi ünvanını vermez. Mihawk niye en iyi kılıç ustası? Fuji gibi bir samuray ve meyve kullanıcına yenilmediği için, shankse gibi devasa hakisi olan birini kılıç teknikleri ile durdurabildiği için. Ben shanks olsam derimki: Ulan benim belki bunun 2 katı hakim var. Kılıçta da fena sayılmam. Bu mihawk da nasıl bir yetenek var da beni saf kılıç teknikleri ile durdurabiliyor. Bu adam harbiden en iyi ünvanını hak ediyor derim. Al sana kinemon adam normal ateşi kesiyor. Shanks normal ateşi hakisi ile dağıtabilir mi? Hakisini yaysa alevler aralansa falan. Al sana luffy punk hazarda ateşlerin içinden geçemiyordu. Ejderhanın nefesinden kaçıyordu. Ama kinemon hakisiz bile o ateşi kılıç tekniği ile aşabiiyor. Belki mihawk da hakinin getirdiği aşırı baskının üzerinde kılıç teknikerine sahip.