Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafasına göre takılmasına engel değilki toplantılara falan en son bekledikleri adam Mihawk, görünce şaşırıyorlar hiç sallamıyor demekki boş rahatı için almış denizcilerlede uğraşmayalım diye
İşte benim dayanağımda o zaten. Herif amiral seviyesinde falan olsa denizcilerden çekinmezdi heralde. Nede olsa 1 tanesine bile denk gelme olasılığı düşük ki eşit seviyedeyse 1 v 1 den çekinmezdi. Çekiniyor ki kafam rahat olsun shibuaki olayım demiş. Çağırdıkları zaman köpek gibi gidiyor sonuçta.

Doflamingo rahatlıkla amirale atar gider yapabilen biri,amiralin bir tık altı bir karekter.Onun biraz üstü amiral işte bu kadar basit.Dof shici ise onun bir tık üstü neden amiral seviyesi olarak shici olmasın?Fujitora kılıç ustası değil mi?E bu adam dünyanın en iyisiyse mantıken Fujiden güçlü olmaz mı?
Bunu bekliyordum. Dofun durumu farklı adam krallığı ele geçirme peşinde. Shibukai olmasa yollarlar 2 amiral aklını alırlar. Hatta 1 tanesi bile yeterde Kutsal ejderliğine güveniyor. Dof dışında hangi korsan sabit? Eliyle koymuş gibi bulunabilecek bir adam sonuçta.
 
bu mantığa göre pikanın da meyvesi ile zoroyu indirmesi gerekir. Ama görüyoruz ki indiremiyor. Kılıç ustası olan hiç kimse mihawkı indiremez. Shanks fuji kim olursa olsun. Adamın mangaka tarafından verilmiş ünvanı. Rakip kılıç ustası meyve kullanıcısı dahi olsa mihawkı indiremez. Ben demiyorum mangaka diyor. Adam amiral tasarlamış hem de samuray kılıç ustası. Hem de öküz gibi meyvesi var. Ama bu adamın yanına en iyi diye mihawkı koymuşsa ben fuji mihawkı indiremez derim. Mihawk da belki onu indiremez . shanksi indiremez ama mihawk bu adamlara, bu adamlar kılıç ustası olduğu sürece kaybetmez. Kaybedecek olsa mangaka en iyi ünvanını vermez. Mihawk niye en iyi kılıç ustası? Fuji gibi bir samuray ve meyve kullanıcına yenilmediği için, shankse gibi devasa hakisi olan birini kılıç teknikleri ile durdurabildiği için. Ben shanks olsam derimki: Ulan benim belki bunun 2 katı hakim var. Kılıçta da fena sayılmam. Bu mihawk da nasıl bir yetenek var da beni saf kılıç teknikleri ile durdurabiliyor. Bu adam harbiden en iyi ünvanını hak ediyor derim. Al sana kinemon adam normal ateşi kesiyor. Shanks normal ateşi hakisi ile dağıtabilir mi? Hakisini yaysa alevler aralansa falan. Al sana luffy punk hazarda ateşlerin içinden geçemiyordu. Ejderhanın nefesinden kaçıyordu. Ama kinemon hakisiz bile o ateşi kılıç tekniği ile aşabiiyor. Belki mihawk da hakinin getirdiği aşırı baskının üzerinde kılıç teknikerine sahip.
Ne alaka totalde Zoro Pica'dan güçlüdür yener.Ben totalde Shanks daha güçlüdür diyorum gelmiş ne diyorsun.

Mangaka en iyi ünvanını ona vermiş de kardeşim aynı mangaka Issho'yu en iyi ünvanı peşinde olarak mı tasarlamış ? Shanks'ı en iyi ünvanı peşinde mi tasarlamış? Hayır.Birini shichileri indirmeye niyetli bir amiral diğerini ise yonko olarak tasarlamış.İşine geldiğinde kurguyu kullan mangaka ünvan vermiş de işine gelmediğinde es geç kurguyu.Öyle bir söylemişsin ki sanki Shanks'ın ünvandan gözü var da la ben bunun yenemem kendime yormayayım diye uğraşmıyor.Ulan adam istese 12 senedir hiç mi meydan okumaz ? Mihawk geldiğinde şu an havamda değilim mi der ? İstemiyor işte ne zorluyorsun ? İstemiyor diye Mihawk'ı yenemez rerörö mü dememiz lazım ?

Ayrıca ateş kesmesinden çıkıp Shanks'ın muazzam hakisinden korunma yolu ile bağlantı kurman komedi.Issho'nun da basıncını falan mı kesecek teknik ile ? Wtf haklı Mihawk fanları ile Zoro fanları aynı kişiler genelde.Zoro'nun hedefi olduğu için şişirdikçe şişiriyorlar sonra da bazı kişiler soğuyup Mihawk'ı eziyor olmadık adamlarla kıyaslıyor.Bu adam muhtemel en güçlü shichi olarak amiral seviyesi çıkacaktır.Shanks kesinlikle yenemez zart zurt deyip abartmanın manası yok.Shanks kendisiyle aynı ünvandaki adamları da yenebilecek güçte birisi amiralleri de Mihawk'ı da.
 
İşte benim dayanağımda o zaten. Herif amiral seviyesinde falan olsa denizcilerden çekinmezdi heralde. Nede olsa 1 tanesine bile denk gelme olasılığı düşük ki eşit seviyedeyse 1 v 1 den çekinmezdi. Çekiniyor ki kafam rahat olsun shibuaki olayım demiş. Çağırdıkları zaman köpek gibi gidiyor sonuçta.
Evet Mihawk çok korkuyor denizcilerden, Don Kreig'den ve Croco'dan da korkuyor haftasonları sıra sıra gezdiriyorlarmış Mihawk'ı sahilde
 
Evet Mihawk çok korkuyor denizcilerden, Don Kreig'den ve Croco'dan da korkuyor haftasonları sıra sıra gezdiriyorlarmış Mihawk'ı sahilde
Ben öyle mi dedim şimdi?

adamın tayfası yok tek başına takılıyor. İsterse yonkou seviyesinde olsun. Tek başına takılıyorsa denizcilerden çekinmesi gayet normaldir. E schibukai olup kafayı rahat tutmak varken niye olmasın. Çağırdıklarında da köpek gibi gitmediğini serinin başların öğrendik. Sanırım doflamingo idi. Sen bu tür toplantılara pek gelmezdin diyordu. O da bu seferki konu ilgimi çekio falan dediydi. Zoro ve luffyden dolayıydı sanırım unuttum gitti.

Ben amiral seviyesinde olsam tek başıma olsm schilik teklifi gelse balıklama atlarım. Schilik seviyesi bir güç kıstası değildir. Pek ala bir schi bir amille dövüşebilir. Örnek doflamingo. Bu adamı seride indirebilecek adamlar ya amiraller ya yonkoular yada onların sağ kolları başka adam yok. E bu adamın 3 haki ile öküz gibi meyve + armament ile pek ala amiraldir.
O bir toplantı zorunlu değil. Zorunlu olan savaş bak Jimbei gitmedi hemen tıktılar İd ye.
 
Tamam,Dof sadece amiralden biraz daha aşağı bir seviyede.Sen amiral seviyesi bir korsanın şerefi elvermez dedim,bende sadece bir gömlek aşağısınınki elveriyorsa bir gömlek yukarısıda el verir dedim bu kadar basit
Dediğim gibi Dofun durumu farklı. Herif sabit olan belkide tek korsan tepesine binecek denizciler var sadece 1 amiral değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık