Farkını belli etsin ile güç gösterisi yapsın farklı bir şey. Tavşanlar için bilmem ne diyor ama çöp okamalar için Yoru kullanıyor. Kılıç çekmeden güç bilinmeli diyor WB için slash atıyor. Çok mantıklı :/Yani yıllar geçti hala nasıl Croco'yu alamadı Vista ne oldu gibi şeyler yazıyorsunuz hayretle okuyorum.Oldu olacak Buggy de yazın.
Şimdi en net verilerle ilerlemeye çalışayım.Weevil Marco için geliyor.Onu muhtemelen Luffy kurtaracak.En güçlü düşman olma ihtimali çok yüksek.Bu adamı amiral övdü.Kendinden güçsüz adamı öveceğini sanmam.Mihawk sıralamada Weevil sonrası çizilmiş.Weevil için amiral kolu aldığı söyleniyor.Yani Mihawk Marco aşağısı falan imkansız amiral kolu alındığını düşünürsek sıralama doğruysa amiralden aşağısı da çok zor.
Yahu adam tavşanları öldürmek için çakı kullanıyor.Sence bu adam elalemin bilmem kaçıncı komutanına hava olsun şekil olsun diye güç gösterisi yapar mı ? Yapacağı güç gösterisini zaten yaptı.Dünyanın en güçlü adamına mf büyüklüğünde kesiş attı.Ben ile o adam arasındaki farkı görmek istiyorum dedi.Yanında da Doffy ve lordlar var.Kimse de çıkıp sen kimsin lan ? demedi.Ki Doffy falan da seriyi güç dinamiklerini en iyi bilen yonkouları dizginliyorum diyen birisi.