Aynen öyle. Ben bile sıkıldım düşün artık. :/Milyon kere de karşı cevap verilmiştir, bozuk plak gibi konu.
Aynen öyle. Ben bile sıkıldım düşün artık. :/Milyon kere de karşı cevap verilmiştir, bozuk plak gibi konu.
Hacı aynı şey değil. Kendinde olmayan bir bmBigmom'un tayfayı kovaladığını gördük Brook'tan ayar yedi
Jimbei kadını denize uçurdu 20 metre havalandırdı az daha denize çakılıyordu
Neyse daha fazla örnek vermeye gerek yok, Choppere kadar düşmeyelim
Bigmom ayık değilse neden Jimbei'nin sözüne darılıp, gücenip çocuklarım hakkında böyle konuşma diyor ? Saldırı yaparken birden fazla özelliğini kullanıyor ?Hacı aynı şey değil. Kendinde olmayan bir bm
var ortada. Bm ayık olsa o gemiyi bölmeye kalkmaz direkt aleve verirdi. Mihawkı ise crocodile durduruyor.
Bu arada mihawk ayık olmayan bm kadar iş yapamamış
Yani sen de forumun ekseriyeti gibi istediğin argümanı elde edebilmek için diğer her şeyi ona göre yontacaksınKuzan'a yaptığı atarı (topuğu gördük ) Fujitora kimdi ya haa Zoroyla çarpışan amirali diyorsun hatırladım.
Hahahahaha la olm hala bm ye karşı mihawkı savunuyorsun la ne diyim ki sana.Bigmom ayık değilse neden Jimbei'nin sözüne darılıp, gücenip çocuklarım hakkında böyle konuşma diyor ? Saldırı yaparken birden fazla özelliğini kullanıyor ?
Geçeceksin böyle şeyleri ben sana gözü dönmüş birinin vereceği hasar ile aklı başında belli bir şeyi ölçmek isteyen birinin vereceği zarar eşit olmaz diye hikaye yazıyor muyum ?
Kısaca evet bahane bulacaksak bir dünya bahane sıralarız buraya ama o daima başvurulan yonkou olsa şöyle yapar böyle yapar durumunun chopperden sonra, bizahmet dile getirilmemesi taraftarıyım
Chopper diyorum sana nasıl istiyorsan öyle anla lenHahahahaha la olm hala bm ye karşı mihawkı savunuyorsun la ne diyim ki sana.
Bm yıkıcı saldırı mı kullansın geminin batması için. Ayrıca bir iki söz söylediyse ne olmuş ? Brookun jimbein ve sayısız saldırıları takmaması bile ne kadar güçlü olduğunu ve ayık olmadığını gösterir zaten. Şu yumruğu jimbe mihawka vursa... bilmem anlatabildim mi.
La chopperi çok küçümsüyorsun ayıp edionChopper diyorum sana nasıl istiyorsan öyle anla len
Şu Chopper'ın aynı teknikle denizaltında gemiyi kurtarması vardı, yanlış mı hatırlıyorum.La chopperi çok küçümsüyorsun ayıp edion
Chopperin orda ölmesini mi bekliyordun
bm nin o hareketine saldırı bile denmez kadın tokat atıyor la orda
Daz bones da mihawkın slashini durduruyor ?
Mihawk'ın karşılaştığı Vista'nın yanında çok bir şey olmadığı belli aslında.La chopperi çok küçümsüyorsun ayıp edion
Peki sen Mihawk'ın Vista'yı aşıp Luffy'e ulaşmasını,öldürmesini ya da çok fena bir şekilde yaralamasını mı bekliyordun ?Chopperin orda ölmesini mi bekliyordun