Ne kabiliyeti ya benim bir iddiam yok, iddiası olan sensin ben sadece yorumlama kabiliyetini övdüm. Amiral çıksa ne çıkmasa ne benim için... İnsanları beklentisi ile gerçek farklı çıkabilir şunu bi anlarsak sıkıntı yok :/Bahsettiğim +300 kişinin bu adamı amiral olarak görmeme ve amiral etmez seçeneğine verme hakkı olduğunu biliyorsun dimi ? Mihawk amiral etmez diye düşünen biri için bu seçeneğin üzerinde kaç tane şık olduğu önemli değil yani. Sen de en az benim kadar kabiliyetliymişsin.
Bir de kısıtlı anket demişsin. Koramiral seçeneğini mi koyacaktı adam ?
Koramiral denen bir seviye mi var :S Koramirallerde de Amiral olabilecek adamlar yok mu? Pek tabi seçenek olarak konabilir fakat bu bir seviye değildir. Ayrıca küçümsenecek bir yanı yok Koramiral olmanın sonuçta Amiralleri bu askerlerden seçiyorlar. Bir iki manga önce de gördük ne Koramiraller var yani.
162 kişi en az amiral etmeli diye vermiş belli ki, hatta eminim pek çok kişi de kararsız olduğu için bu şıkka yüklenmiştir. Lan o kadar gizem bağlantı bilmem ne hadi Amiral olsun demişler.
Gönül isterdi ki yıla göre oy oranlarındaki değişimler kaydedilseydi de beklentilerin manganın hangi döneminde arttığını, oyların nereye kaydığını görseydik. Mesela haki kullanan Mihawk bir tabuydu, Zoro'nun haki eğitim sahnesi çıkınca oylar kesin yer değiştirmiştir. Luffy, Katakuri ile savaşınca savar yer değiştirmiştir çünkü insanların beklentileri zamanla şekilleniyor. Sen şimdiye göre konuşuyorsun, yarın bir gün Mihawk'ın bir falsosunu çizse ve bu konu hortlatılsa insanların beklentisi düşecek ve gören belki de oyunu değişecek Koca ankete oy verenlerden amiral edere veren %41 in profili budur bence. Kısaca, sen bunca kişiyi haklı görüyorsun, ben de değişken görüyorum.