Siz değil sen diye seslen ama.Ben burda Zoro fanlarının ortak görüşünü iletmedim ki sana onları da işin içine katıyorsun.Kendi görüşümü söyledim.Şimdi bana göre de hayali bir karaktere o kadar fazla bağlı olup,ona kötü söz söylendi diye olayı kavgaya getirmek ya da kişiye hakaret etmek yanlış.Şimdi diceksin ''Sen Zoro'ya laf söylenince çıldırmadın mı ?'' diye.Valla tek bir mesajım varsa buyur göster.Ben eleştirdiğim konuda çelişkili hareket yapmamaya çalışırım.O yüzden isteyen Zoro'ya ana avrat küfretsin isteyen lakap taksın isteyen başka bir şey desin benim için önemli değil.Ha ama şu ayrıma iyi varmak gerek.Mesela herhangi bir tartışmada fanı olduğum Zoro'nun adı geçince o Zoro'yu eleştiren kişinin yanlış olduğunu düşünüyorsam tartışmaya girer tartışırım.Onu savunurum orası ayrı.Bunun benim bahsettiğim şeyle alakası olmaz.Onun dışında Zoro fanlarına laf edilince ya da herhangi bir tartışmada karşımdaki kişinin üslubunun sertleştiğini hissedersem bende aynı şekilde sert bir şekilde tartışmaya başlarım.Ama bu dediğimin de bahsettiğim şeyle alakası olmaz.Bunları önüme koycaksan aynı şey olmadığını farket diye söylüyorum.Yoksa daha önce Zoro fanlarına laf söylendi diye forumda kavga etmişliğim vardır.Çünkü orda Zoro'ya değil direk bana laf gelmiş oluyor.
Onun dışında dediğim gibi karakterlere lakap takıldı diye sinirlenmek vs. bana normal gelmiyor.Ayrıca herkesin de kendi düşüncesi isteyen istediğini söylesin abi ne var bunda ? Duyarsızlıkla alakası yok bana göre.