Babunlar olmasa çoktan fetih edilmişti adası:dBabunlarıyla yapar ''yapamaz'' diyen haterdir!
O çizgisel tarama endişe/korku gibi duyguları vermek için kullanılır geneldeShanks MFde de birini kaçırdı yalnız.
Babunlar olmasa çoktan fetih edilmişti adası:dBabunlarıyla yapar ''yapamaz'' diyen haterdir!
O çizgisel tarama endişe/korku gibi duyguları vermek için kullanılır geneldeShanks MFde de birini kaçırdı yalnız.
Mf'de Luffy'i yakalayamayan adam mı hız ve dövüş zekasında daha üstünFiziksel olarak güçlü olmak her şey değil. Haki hız zeka dövüş zekası skiller nerdeyse her konuda tokatlar Mihawk.
Kaido yaraya bakıp "ohh iz kalacak" diye üzülüyor:d Ki Kaido'nun aldığı hasarların 5te 1'ine başka bir yonkou düştü:dBunun dediğimle alakasını tam anlayamadım. Dayanıklılık hakkında bir şey demedim ki. Zoro bile şuan Kaido'ya hasar verebildiyse Mihawk hayli hayli verir diye düşünüyorum.
ciddi atmıyorum herhaldeEspri için attığını düşünüyorum. Mihawk ile Shanks zaten arkadaşlar. Şapkasını verdiği Luffy'den bahsedecek kadar yakın birisi ona Mihawk. Savaşmasını mantıksız bulurdum.
Bir grup içinde ''kılıç'' diğeri evrensel durumlar. Bak burada bile farkı anlayamadınız ama biz kabul etmek istemiyoruz sonra...Tabi ki kabul etmek istemediğin için alakasız. Mihawk'ın en güçlü olması dışında bir ünvanı yok, imparator amiral gibi kabul görmüş. Bunu kullanıp geçerizleştirmeye çalışıyorsun ama beyhuda.
Eeee niye beni katıp yorum yazıyorsun ki ''Üzdük'' falan diye o zaman?Bir şey bulmakla uğraşmıyorum ki, Mihawk görünene kadar bu tartışmalardan bir şey çıkmaz. 20 yıllık meyve değişmiş, Mihawk yarın kürdan çıksa da şaşırmam Dünyayı bölse de şaşırmam.
İşte bu be! Herkes mutlu en çok da babunlar. Babunlar bu mantıkla Amiral seviyesi oluyor değil mi? :SMihawk'tan korkan kişiler onun adasında yaşayan Babunlar,
Shanks'tan korkan kişi de Amiral Aramaki.
Aramaki=Babun
Zoro>Babun dolayısıyla Zoro=Amiral Zaaaaaaaaa
Filler da olsa Mihawk şu babuna dua etsin diyelim o zaman.Babunlar olmasa çoktan fetih edilmişti adası:d
O çizgisel tarama endişe/korku gibi duyguları vermek için kullanılır genelde
Yakalayamayan değil eğlenenMf'de Luffy'i yakalayamayan adam mı hız ve dövüş zekasında daha üstün
Bunu Kaido ve BM de yapamadı keke. ÖldülerMihawk'ın şöyle bir şey yapabileceğini hayal edebiliyor musun:d
Konu Zoro'nun rakibi olmasa cidden gag karakter çıkacağını iddia ederdim ama faşist bir çizerin mangasını okuduğumuz için Mihawk güçlü çıkar ama Shanks kadar olmaz.İşte bu be! Herkes mutlu en çok da babunlar. Babunlar bu mantıkla Amiral seviyesi oluyor değil mi? :S
Bak bak Shanks'tan blok yiyen;Yakalayamayan değil eğlenen
Oden'in Bm'den net olarak daha güçlü. Kaido'nun da bilinç kapalı lavların içinde. O kısım mechul.Bunu Kaido ve BM de yapamadı keke. Öldüler
Zoro'yu geçtim Kinemon'un bile canını yakabildiği adama dünyanın en güçlü kılıç ustası olarak bilinen biride bir şeyler yapabilsin bir zahmet. Yener demiyorum zaten.Kaido yaraya bakıp "ohh iz kalacak" diye üzülüyor:d Ki Kaido'nun aldığı hasarların 5te 1'ine başka bir yonkou düştü:d