O zaman Buggy>Mihawk=Zoro=Vista>SanjiZoroyla da dövüş erteliyor? Seri başı Zoro = Mihawk = Vista > Sanji
Kaido yener ama çok zorlanır. Bedenine kalıcı yara alır, ağır hasar alır ama en son ayakta Kaido kalır.@Kaidou Mihawk vs Kaido ne olur reis? Bu konuda yorumunu merak ediyorum.
Tamam da bak örneklendirmen yine alakasız neden anlamıyorsun? :SÇarpılacağın günü bekliyorum
Arkadaşım, arada pürüzler farklar olsa da bu adamların hangi kulvarda olduğu değişmiyor, aradan on yıllar geçse de bu karakterler birbirini takip ediyor, anlaman gereken şey bu. Kaido Mama'dan, Nika Law ve Kid'den, Akainu Kizaru ve Kuzan'dan daha güçlü olabilir ama bu adamların hangi kulvarda olduğu değişmiyor, Mama ve Kaido imparator, Sakazuki Kuzan ve Kizaru amiral! Anlamsız ayrıtılara takılıyorsun.
Aynı şey Mihawk, Shanks ve Teach için de geçerli. Bu gün Shanks ve Teach savaşsa ve Shanks kaybetse bu onun imparator gücünde olduğu gerçeğini değiştirmez. İstersen anlama, ortada bahsimiz var, canı yanacak olan sensin. Buggy detayını da bir kenarda tutuyorum
Mihawk en azından bir Oden kadar hatta daha ağır bir hasar bırakır gibi geliyor bana da. Ama Kaido gibi bir canavarı da yenmesi zor. Devrilmek bilmiyor adam.Kaido yener ama çok zorlanır. Bedenine kalıcı yara alır, ağır hasar alır ama en son ayakta Kaido kalır.
Zoro orada tavşan olduğu için, MFde de ilgisini Lütfü çekiyordu. İkisinin de açıklaması varZoroyla da dövüş erteliyor? Seri başı Zoro = Mihawk = Vista > Sanji
Nerede üzdünüz beni bunu da açıklasana? :SMF'de yer almayıp sonradan seriye eklenen onlarca teknik var, Shanks Amiral kaçırırken falan diye örnek veriliyor. Haha. Croco'yu anlıyorum, onu en çok biz Mihawk fanları üzdük. Boş vaktini böyle geçiriyor. :d
Mihawk'ın şöyle bir şey yapabileceğini hayal edebiliyor musun:dMihawk en azından bir Oden kadar hatta daha ağır bir hasar bırakır gibi geliyor bana da. Ama Kaido gibi bir canavarı da yenmesi zor. Devrilmek bilmiyor adam.