Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da bak örneklendirmen yine alakasız neden anlamıyorsun? :S

Shanks ve Mihawk'ın olayı yıllar öncesinde kalmış. Güncel durumda bu adamlar beraber yol alıp devam etmiş, aynı konumda olsalar zaten bunları tartışmayız. Bak örneklendirdiğin kişiler Amiraller bir grup, Yonkoular bir grup. Fakat Mihawk bu grupların içinde değil, hadi Teach-Shanks'ı de ama Mihawk? Bu adam Yonkou mu? Ya da şuan Teach-Shanks tarzı MF de birbirlerinin karşısına mı gelmişler nedir? Hani böyle bir şeyin yakınından bile geçilmiyor... :D

Bu adamların olayı yıllar öncesinde kalmış. Sonra Shanks WB'ye gitmiş WB ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' demiş. Sonrasında güncel dönemde öğreniyoruz ki Shanks 6 yıl önce yakın bir zaman diliminde Yonkou olmuş, bir önce ki bölüm Shanks'ın CP9 fb'sini gördük adamlar bu grubu ''Uğraştırıcı'' olarak görüyorlar o zaman. Adam basbaya sonrasında çok farklı bir seviyede güçlenmiş.

Shanks her türlü Mihawk'dan farklı bir seviyede çıkacak, neyse göreceğiz az kaldı. :D
Tabi ki kabul etmek istemediğin için alakasız. Mihawk'ın en güçlü olması dışında bir ünvanı yok, imparator amiral gibi kabul görmüş. Bunu kullanıp geçerizleştirmeye çalışıyorsun ama beyhude.
 
Marineford'da ki güç seviyeleri şimdikine kıyasla çok daha mütevaziydi. O zamanki Yonko gücü bile şimdikinin yanında sönük kalıyor. O yüzden Mihawk adına MF'de Kaido gibi bir performans çizilmesini beklemek hata olur. Serinin güç seviyesi gittikçe artıyor. Mihawk tekrar gözüktüğünde aynı seviyede çizilmeyecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık