Eeee niye beni katıp yorum yazıyorsun ki ''Üzdük'' falan diye o zaman?
Beni üzdüğünüz herhangi bir konu hatırlamıyorum varsa yaz. :S
Sınavdan yeni çıktım, sana sataşarak stres atayım dedim.
Eeee niye beni katıp yorum yazıyorsun ki ''Üzdük'' falan diye o zaman?
Beni üzdüğünüz herhangi bir konu hatırlamıyorum varsa yaz. :S
Sengoku savaşa devam etse ve yukarıdan emir istese devam edecekti "mecburen"Espri için attığını düşünüyorum. Mihawk ile Shanks zaten arkadaşlar. Şapkasını verdiği Luffy'den bahsedecek kadar yakın birisi ona Mihawk. Savaşmasını mantıksız bulurdum.
Kaido dövüştükçe güçlenen bir yaratık. Mihawk'ın nasıl dövüştüğünü bile göremedik. Sadece ünvan var.Zoro'yu geçtim Kinemon'un bile canını yakabildiği adama dünyanın en güçlü kılıç ustası olarak bilinen biride bir şeyler yapabilsin bir zahmet. Yener demiyorum zaten.
ciddi atmıyorum herhalde
şapkayı kendi de sevmiş ki bütün adaya almış canon olarak
Peki Zoro Mihawk içinde aynısını düşünüyor musun? Sonuçta eğitim aldı, 2 yıl boyunca yedikleri içtikleri ayrı gitmedi. Hatta Mihawk hasır şapka falan bile taktı ne diyorsun? :SEspri için attığını düşünüyorum. Mihawk ile Shanks zaten arkadaşlar. Şapkasını verdiği Luffy'den bahsedecek kadar yakın birisi ona Mihawk. Savaşmasını mantıksız bulurdum.
Shanks Mihawk'ın kuzeni Im-sama'nın kölesi. Onu kesmesi aile içi kavga çıkartır.Shanks MFde de birini kaçırdı yalnız.
Madem kılıç taşımak önemli, Mihawk gelsin bakayım unvan elinde kalıyor mu
Sengoku savaşa devam etse ve yukarıdan emir istese devam edecekti "mecburen"
Ben ünvanına güvenerek söylüyorum zaten bunu. Birde eğitim verdiği Zoro'nun yaptıklarını düşününce Mihawk'ın da en az Zoro kadarını yapabileceği bariz benim açımdan. Zoro'dan hâlâ daha güçlü olma ihtimali de var bir yandan.Kaido dövüştükçe güçlenen bir yaratık. Mihawk'ın nasıl dövüştüğünü bile göremedik. Sadece ünvan var.