Sağolasın. Ben de geçenlerde okumuştum mangayı baştan aşağı ordan hatırlıyordum.Mangada yok.
Sağolasın. Ben de geçenlerde okumuştum mangayı baştan aşağı ordan hatırlıyordum.Mangada yok.
Sence seviyesi ne ?Bu konu hala var mı la :/
Zoro Tanrı olduğuna göre Onun üstü bir şeydir. Zoro onu geçince God Slayer falan olur. Nasıl bir şey olur kestiremiyorum.Sence seviyesi ne ?
Tairy fail diyorsunZoro Tanrı olduğuna göre Onun üstü bir şeydir. Zoro onu geçince God Slayer falan olur. Nasıl bir şey olur kestiremiyorum.
He ondan. Sen rp'ye gelecektin ne oldu? Başladık biz ha.Tairy fail diyorsun
Alakası yok Zoro Dünyanın en iyi kılıç ustası olmak istiyor yani Mihawka tek atmak gibi bir hedefi yok zor bir dövüşten sonra galip ayrılmak gibi düşün. Bir de Mihawkın üstünü hedeflese çok kişiler var KK,4 İmparator gibi gibi. Ortada iki seçenek var ya Mihawk seviye olarak çok yüksek Younko seviyesi gibi ve Zoro da bu seviyeleri hedeflemesi KK sağ kolu olacak kadar iyi olur. İkinci seçenek ise Mihawkın Doffy seviyelerinde olması tabi bu Zoro için hayal kırıklığı olur. Yani Mihawk beklediğimizden daha yüksek bir seviyede çıkacağı yönünde düşüncelerim var.Zoro Mihawk'ın üstünü hedefliyor, yanlışlık olmasın. Yenmekten ziyade Mihawk'ı geçme, aşma derdinde. Yoksa aynı seviyenin adamları da birbirini yenebilir.
Kendi diyor yahu onu geçeceğim diye, niye alakası olmasın? Mihawk amiral çıkacak. Zoro da onu geçip amiral üstü bir karakter olacak işte.Alakası yok Zoro Dünyanın en iyi kılıç ustası olmak istiyor yani Mihawka tek atmak gibi bir hedefi yok zor bir dövüşten sonra galip ayrılmak gibi düşün. Bir de Mihawkın üstünü hedeflese çok kişiler var KK,4 İmparator gibi gibi. Ortada iki seçenek var ya Mihawk seviye olarak çok yüksek Younko seviyesi gibi ve Zoro da bu seviyeleri hedeflemesi KK sağ kolu olacak kadar iyi olur. İkinci seçenek ise Mihawkın Doffy seviyelerinde olması tabi bu Zoro için hayal kırıklığı olur. Yani Mihawk beklediğimizden daha yüksek bir seviyede çıkacağı yönünde düşüncelerim var.
Bunu nereden çıkardın, çok zor bir dövüş sonunda Mihawk'ı yenerse zoro, Mihawk üstü mü olmuş olacak hemen. Misal Luffy G4 ile tırtladığında araya millet girmese gebertilip gidecekti, yani Luffy hemen Doffy üstü mü oldu...dayanıklılık v.b. her şey bir bütünKendi diyor yahu onu geçeceğim diye, niye alakası olmasın? Mihawk amiral çıkacak. Zoro da onu geçip amiral üstü bir karakter olacak işte.
Dövüş içinde power up alıp yenerse ne diyeceksin? Op'ta örnekleri çok bunun. Daz'da ecel terleri döken Zoro ve nefesi duyduktan sonra Daz'ı tekleyen Zoro... Aha basit bir örnek sana. :/Bunu nereden çıkardın, çok zor bir dövüş sonunda Mihawk'ı yenerse zoro, Mihawk üstü mü olmuş olacak hemen. Misal Luffy G4 ile tırtladığında araya millet girmese gebertilip gidecekti, yani Luffy hemen Doffy üstü mü oldu...dayanıklılık v.b. her şey bir bütün
Akainu, 10 gün sonunda Aokiji'yi zor zahmet yenince amiral üstü mü oldu, hayır. Mesela Kizaru ve Fujitora yenebilir Akainu'yu böyle bir karşılaşmada ama böyle bir karşılaşma olmayacağı için bilemeyiz tabii.