Olmazsa eyer hayallerim param parça olur ben 15 senedir Zoro ile efsane×efsane bi vs atmalarını istiyorumMihawk'ın son rakip olması şart değil ki. :/
Olmazsa eyer hayallerim param parça olur ben 15 senedir Zoro ile efsane×efsane bi vs atmalarını istiyorumMihawk'ın son rakip olması şart değil ki. :/
Usta-çırak ilişkisi oldu artık aralarında. Efsaneliği kaçtı olayın. Zaten Zoro çoğu şeyi ondan öğrenmiş oldu. Bir anlamı kalmadı bence bu vs'nin.Olmazsa eyer hayallerim param parça olur ben 15 senedir Zoro'dan ile efsane×efsane bi ve atmalarını istiyorum
Bende aynı fikirdeyim Reyrayleighı san eğitse olmuyormuyduki . Lakin ben Mihawk'ı istiyorum halaUsta-çırak ilişkisi oldu artık aralarında. Efsaneliği kaçtı olayın. Zaten Zoro çoğu şeyi ondan öğrenmiş oldu. Bir anlamı kalmadı bence bu vs'nin.
Keşke Zoro başka bir kılıç ustasından eğitim alsaydı.
Benim kafamdaki senaryo Mihawk'ın başkasına yenileceği şeklinde. Zoro da o başkasından alacak ünvanı. Shiliew olabilir mesela bu kişi.Bende aynı fikirdeyim Reyrayleighı san eğitse olmuyormuyduki . Lakin ben Mihawk'ı istiyorum hala
Olacağını sanmıyorum kardeşim. Alttaki yorumda arkadaşın dediği gibi birine yenilebilir Mihawk.Olmazsa eyer hayallerim param parça olur ben 15 senedir Zoro ile efsane×efsane bi vs atmalarını istiyorum
+1Benim kafamdaki senaryo Mihawk'ın başkasına yenileceği şeklinde. Zoro da o başkasından alacak ünvanı. Shiliew olabilir mesela bu kişi.
Benim kafamdaki senaryo Mihawk'ın başkasına yenileceği şeklinde. Zoro da o başkasından alacak ünvanı. Shiliew olabilir
Öyle görülüyor fakat ben kalben Zoro Mihawk istiyorumBenim kafamdaki senaryo Mihawk'ın başkasına yenileceği şeklinde. Zoro da o başkasından alacak ünvanı. Shiliew olabilir mesela bu kişi.
Shiliew sevmediğim karakterlerden başkasına yenilsin diyin hiç olmazsaOlacağını sanmıyorum kardeşim. Alttaki yorumda arkadaşın dediği gibi birine yenilebilir Mihawk.
+1
Kim denk gelirse :/Shiliew sevmediğim karakterlerden başkasına yenilsin diyin hiç olmazsa
Bu dediğin animede geçmişti sandığım kadarıyla. Mangada yoktu galiba.Galesiz bi adam ama savaşmaya yeltendiğinde Sakazuki ve Kizaru adam hakkında konuşmadan geçmiyor. Az çok ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Çok güçlü bi karakter olduğunu düşünüyorum.
Mangada yok.Bu dediğin animede geçmişti sandığım kadarıyla. Mangada yoktu galiba.