Arlong da Luffy ile dövüşebiliyordu bir ara.Shanks ile dövüşüyolardı falan bi ara... Beyazsakal la Shanks konusurken Shanks söylemisti. Shanks ile dövüsebildiğine göre bence yonkou gücündedir .
Arlong da Luffy ile dövüşebiliyordu bir ara.Shanks ile dövüşüyolardı falan bi ara... Beyazsakal la Shanks konusurken Shanks söylemisti. Shanks ile dövüsebildiğine göre bence yonkou gücündedir .
Arlong 50.bölüm karekteri Mihawk 1050.Arlong da Luffy ile dövüşebiliyordu bir ara.
O arkadaşın yazdığı olay da en iyi ihtimal 12 sene önce oluyor.Yani Shanks'ın çaylak zamanları.Arlong 50.bölüm karekteri Mihawk 1050.
İstese kk olura oy attım ben. Adam istemiyor, gidip çiftçilik yapıyor. Perona ile mutlu mesut yaşıyor.Herkes gülecek belki ama o bahsedilen düello gerçeği yansıtacak. Wbnin kulaklarını çınlattığı gibi.
Evet biliyorum belki linç edilecem ama söylemek istiyorum.
Shanks ile düello atabilecek bir adam. 3 gün 3 gece.
Kardeşim sen neyi anlatıyorsun ?12 sene mi ? 2 sene önce oluyor. Marinford savaşından önce. Ve Shanks o zamanlar yonko du. Shanks hatta haki kullanarak Beyazsakalın adamları bayıltmıstı. Ve Shanks uzun zamandır Beyazsakallla konusmadığını söylüyor. Kolunu kaybettiğini bile Beyazsakal o sırada öğreniyor. Ve Mihawk' la kılıç müsabakaların nasıl gidiyor Shanks diye soruyor. Velhasıl en az yonko gücünde. En fazla neler yapabilir bilemiyorum, fazla göremedik..
Seni görünce sarılasım geldi yaİstese kk olura oy attım ben. Adam istemiyor, gidip çiftçilik yapıyor. Perona ile mutlu mesut yaşıyor.
Bu adam şanksu'yu tek kollu diye ciddiye almayan biri ama hala amiral altı falan deniyor. İstese olur ama gözü yok vampirin. En kötü istemediği halde amiral seviyesi zaten çıkacak zaten ama üzeri düşünülür. Ama yinede amiral derim ben. İstese tabi kk idi
O 3 gün 3 gece sonu diğer kol gidebilir, belki baş, bacak. Belli olmaz
Yaman trollsün beyfendi. :Sİstese kk olura oy attım ben. Adam istemiyor, gidip çiftçilik yapıyor. Perona ile mutlu mesut yaşıyor.
Bu adam şanksu'yu tek kollu diye ciddiye almayan biri ama hala amiral altı falan deniyor. İstese olur ama gözü yok vampirin. En kötü istemediği halde amiral seviyesi zaten çıkacak zaten ama üzeri düşünülür. Ama yinede amiral derim ben. İstese tabi kk idi
O 3 gün 3 gece sonu diğer kol gidebilir, belki baş, bacak. Belli olmaz
Dediğim doğru değil mi? Ya adam adasında sakin takılıyor, ötekiler denizlerde savaşarak yaşıyor. Ama hala denk oldukları iması var. Bu adam amiral altı olsa ciddiye alır mı şanksu, wb, denizcler falan. En kötü amiral çıkar ama içten içe herkesin malumu bu Mihawk cidden büyük gizem. Belki one piece mihawk'tur ama ciddi olursak bu adam serinin zirve karakterlerin biri. O yüzden güçlü çıkmak zorundaYaman trollsün beyfendi. :S