Marineforddaki en rezil performans kimdeydi diye konu açsak anketi Mihafk domine eder
İkinci panele bak, Dünyanın en iyi kılıç ustası 5 metre ötesindeki gear açmamış Luffy’e saldırı isabet ettiremiyor. Biz de Zoro, Kaido’yu ıskalayınca dalga geçiyoruz.Croc 2 sefer tek attı.
Dokunamadı demedim farkında mısın o duruma getiremedi dedim.
Şurada da dokunuyor ama geldiği durum ortada sana göre bin sefer vurmasına gerek olmasın :S
Luffy haterlarını hafife alıyorsun bence. Luffy'e abanırlar hiç düşünmeden.Marineforddaki en rezil performans kimdeydi diye konu açsak anketi Mihafk domine eder
Yani gerçekten öldürme kastıyla yapılmayan saldırılar olduğunu anlaman için elimden bir şey gelmez.Croc 2 sefer tek attı.
Dokunamadı demedim farkında mısın o duruma getiremedi dedim.
Şurada da dokunuyor ama geldiği durum ortada sana göre bin sefer vurmasına gerek olmasın :S
Senseyin hayal dünyasından bir köşe
Yok be ne alaka.. adam o kadar güçsüzken neler yaptı o kadar da değil.Luffy haterlarını hafife alıyorsun bence. Luffy'e abanırlar hiç düşünmeden
Bu Mihawk fanlarının hayali olan manga.
Gecko Moria ?????Marineforddaki en rezil performans kimdeydi diye konu açsak anketi Mihafk domine eder
Mihawk kendimi tutmayacağım diyor, kara kılıcı çekiyor. Üstüne de Shanks'dan özür diliyor, sen hala elimden bir şey gelmez diyorsun.Yani gerçekten öldürme kastıyla yapılmayan saldırılar olduğunu anlaman için elimden bir şey gelmez.