Zoro'nun arc sonu geleceği seviyeden sonra hemen bir +1000 bekliyorum.Artık yeni hedef 10000 aşağısı kurtarmaz...
Zoro'nun arc sonu geleceği seviyeden sonra hemen bir +1000 bekliyorum.Artık yeni hedef 10000 aşağısı kurtarmaz...
O Oars'a falan baya zarar verdi bir şey yaptı...Gecko Moria ?????
Rezillik karakterden beklenen icraatle orantılıdır. Gecko Moria'nın Oars yarması bile daha iyi 550 milyonluk korsan en azından. Mihawk'ın racon kestiği Daz Bones 75 milyoncukGecko Moria ?????
Tartıştığımız şeye bak, Luffy'i ne kadar ölüme yaklaştırabildi?!Mihawk kendimi tutmayacağım diyor, kara kılıcı çekiyor. Üstüne de Shanks'dan özür diliyor, sen hala elimden bir şey gelmez diyorsun.
Gelmesin boş ver :S
Yahu adamın amacı neydi tartıştığımız şey o. Sen denedi test etti demeye getiriyorsun, bana göre öyle bir şey söz konusu değil. Öyle olsa Zoro'ya yaptığı şeyi yapmaya zorlardı mesela...Tartıştığımız şeye bak, Luffy'i ne kadar ölüme yaklaştırabildi?!
Bunu senden başkasıyla yapamazdık.
Herif ölçmek için en güçlü adama yırtmaç atıyor yaw ne amirali. Çoluk çocuklarla karşılaştırmayın baba yiğidi.Gerçek Mihawk fanları Amirallere abi çekerler hadlerini bilirler. Mihawk Yonkou üstü felan diyenler pozculardır.