Aynen. Şeyler di mi hani şu Zoro'nun yaralı haliyle aldığı babunlar... Dof ve 'Elit Kolezyum Savaşçıları' na döndütmeyin laTam güçle daldığına inanmak ayrı bir sorun ya O adasında ki babun bile daha fazla iş yapar.
Aynen. Şeyler di mi hani şu Zoro'nun yaralı haliyle aldığı babunlar... Dof ve 'Elit Kolezyum Savaşçıları' na döndütmeyin laTam güçle daldığına inanmak ayrı bir sorun ya O adasında ki babun bile daha fazla iş yapar.
Yani , nasıl inanabiliyorlar böyle şeylere üzülüyorum ya. Zoronun picaya yaptığı saldırıyı düşünün adam o seviyede hala yeterli değil mihawka. Bilmem kaç dağ felan keserim asarım diyen zoro ( Sanırım replikte sıkıntı var )Aynen. Şeyler di mi hani şu Zoro'nun yaralı haliyle aldığı babunlar... Dof ve 'Elit Kolezyum Savaşçıları' na döndütmeyin la
Luffy Sezar'a seni tanımamak aptallık olurdu mu dedi? Ya da Luffy Sezar ile dövüşürken bu iş sonraya kalsın deyip anlaşmalı bir şekilde mi ayrıldı? Sezar'ın gücü bu seride herkesi etkileyebilecek bir güç. Direk k.hakisi çok üst seviyede olmayan bir adam bu tekniğe yakalanır. Bunu sende çok iyi biliyorsun.Mesela Sezar ile olan konuşmalar ve bayılma rezillikleri niye luffyi gözünden düşürmüyor öyleyse ?
Çifte standarda hayır. :/
Bu rezillik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Herkes yakalanmaz.Üst seviye kimse yemez o tekniği.Misal diyelim Mihawk ne seviyede olursa olsun yemez.İster amiral olsun ister dediğiniz gibi sıradan bir shichibukai.Luffy Sezar'a seni tanımamak aptallık olurdu mu dedi? Ya da Luffy Sezar ile dövüşürken bu iş sonraya kalsın deyip anlaşmalı bir şekilde mi ayrıldı? Sezar'ın gücü bu seride herkesi etkileyebilecek bir güç. Direk k.hakisi çok üst seviyede olmayan bir adam bu tekniğe yakalanır. Bunu sende çok iyi biliyorsun.
Luffy onun kadar üst seviye değil işte.Bu rezillik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Herkes yakalanmaz.Üst seviye kimse yemez o tekniği.Misal diyelim Mihawk ne seviyede olursa olsun yemez.İster amiral olsun ister dediğiniz gibi sıradan bir shichibukai.
Evet Luffy yer. Belki Zoro ve Sanji'de yemezdi bu neyi gösteriyor. Luffy'nin az çok biliyoruz zaten kişiliğini. Yahu hem bu gibi konulardan Luffy'i yeriyorsunuz. Hem de herkesi onun üzerinden kıyaslıyorsunuz. Kim dediğini yapıyor belli.:SBu rezillik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Herkes yakalanmaz.Üst seviye kimse yemez o tekniği.Misal diyelim Mihawk ne seviyede olursa olsun yemez.İster amiral olsun ister dediğiniz gibi sıradan bir shichibukai.
Vuuuuu niye sert yapıyorsun ki kardeş sıkıntın mı var
''Nedir ya'' eklemen yüzünden sert yapıyorum, burada sıkıntı sen oluyorsun, ben değil.Tam gücünü kullanıyordu nedir ya.
Ne söylemesini bekliyordun daha merak ediyorum. Yani, daha basit anlayabilmen için ne demesi gerekiyordu. Savaş alanında yaptığı ya da yapmadıkları özellikle senin yorumların beni ilgilendirmiyor. Ben adamın söylediği lafa bakarım, senin taraflı yorumlarına değil.Bu sözleri söylemiş olması onun tüm gücü ile saldırdığı anlamına gelmiyor. Nitekim savaş alanında sadece basit slashlar atıldı.
Çok abartılacak bir şey yok.
Benim yorumlarım seni ilgilendirmiyorsa ne diye beni alıntılıyorsun adjaskljdas kendinde misin sen''Nedir ya'' eklemen yüzünden sert yapıyorum, burada sıkıntı sen oluyorsun, ben değil.
Ne söylemesini bekliyordun daha merak ediyorum. Yani, daha basit anlayabilmen için ne demesi gerekiyordu. Savaş alanında yaptığı ya da yapmadıkları özellikle senin yorumların beni ilgilendirmiyor. Ben adamın söylediği lafa bakarım, senin taraflı yorumlarına değil.
Benim ünvanından anladığım, ''dünyanın en iyi kılıçustası'' , en yetenekli kılıçustasıdır. Dünyanın en güçlü kılıç kullanan adamı değildir, konu kılıçustalığı ise en yeteneklisidir.Değersiz bir adam değersiz bir ünvan.Oda bile anlamış çiftçilik işine sokmuş.Bari maymunlara bi yararı olsun demiş der gibi.