Jozu'yu ezikledide ne oldu, luffy'e harcandı. Mihawk nerede tatil yapıyor, yani bunları kıstas almayacağız, hele ki marineford'u. Adamın dövüşü yok ki, gerçi dof'u da full olarak luffy karşısında gördük.Bak sana daha öncede dedim.Mesele Mihawk'ın bunlarla savaşması değil.Muhattap olması.Croco Mihawk'a atarlandı sapasağlam.Wb'ye saldırdığında Luffy engel olmasaydı nolacaktı sanıyorsun?Bak işte mangaka boyunu aşacak yerde müdahale edip Luffy'yi araya sokuyor.Ama Croco'yu salıyor yonko gücündeki Mihawk'ın karşısına
Mangaka yonko veya amiral gücünde düşündüğü adama gider karizma kastırır.Yahu adam giriştiği ne varsa ya atar yedi,ya amacına ulaşamadı.
Oraya geliyorsan ve shichibukaiysen etliye sütlüye karışmayacaksın karşıyorsanda akacaksın su gibi.Dof mesela.Onun ne zorunluluğu vardı.Gitti Jozu'yu ezikledi.
Bu kadar şeyden sonra Mihawk'tan amiral üstüymüş,yonkoymuş filan olmaz.Olsa olsa amiral olur.O da iktire kaktıra zorlaya zorlaya.
Zoro'nun Mihawk'a yaklaşmış olma ihtimali, ayrıca Fujitora'nın da tam gücünü kullanmadığı gerçeklerini görmezden gelince Mihawk Amirale yaklaştı çıkarımı yapılabilir tabii.Mihawk bu saatten sonra amiralin altında hele çok çok altında çıkmaz.
Ya bırak sabahtandır yok kimse sallamadı adamı yok Amiral denginde olsa saygı duruşuna geçerlerdi diyorsun şimdi de kıvırıyorsun az iki dakika delikanlı ol
Yahu Luffy'ye harcandı da nasıl harcandı.Mangaka gram küçük düşürmedi herifi.En azından benim için bu böyle.Gitti aslanlar gibi adam harcadı arcta.Ki Dof ezikledide noldu demek yerine Dof eziklemesine rağmen gitti Mihawk'a nolur kimbilir demeyi yeğlerim.Ki bu arada Mihawk'ı Dof'tan güçsüz gördüğüm yok bence ondan biraz güçlüdür.Jozu'yu ezikledide ne oldu, luffy'e harcandı. Mihawk nerede tatil yapıyor, yani bunları kıstas almayacağız, hele ki marineford'u. Adamın dövüşü yok ki, gerçi dof'u da full olarak luffy karşısında gördük.
Bir kez olsun beni doğru anlasan dişimi kıracam. Şuradaki 10 mesajımdan 7'si Mihawk=amiral zaten. Hangi akla hizmet şunu yazdın acep? :S Ayrıca evet, sallamadı kimse. Anime doldurmasını kanıt mı kabul edecez?Ya bırak sabahtandır yok kimse sallamadı adamı yok Amiral denginde olsa saygı duruşuna geçerlerdi diyorsun şimdi de kıvırıyorsun az iki dakika delikanlı ol
Ya tamam doğru söylüyorsun tamam, sayfa falan atma yeter yaBir kez olsun beni doğru anlasan dişimi kıracam. Şuradaki 10 mesajımdan 7'si Mihawk=amiral zaten. Hangi akla hizmet şunu yazdın acep? :S Ayrıca evet, sallamadı kimse. Anime doldurmasını kanıt mı kabul edecez?
Mihawk seni çok yanıltacak, gerçekten o kadar ezik çıkacağını düşünüyor musun?Zoro'nun Mihawk'a yaklaşmış olma ihtimali, ayrıca Fujitora'nın da tam gücünü kullanmadığı gerçeklerini görmezden gelince Mihawk Amirale yaklaştı çıkarımı yapılabilir tabii.