Mihawk amiral altı çıksın 3 ay tek kelime yazmam foruma. Varsa aksini iddia edip aynı iddiaya baş koyabilecek çıksın
Vista ile takıldı diye, Vista dengide oldu. Bu nasıl işMihawk'ın güçleriyle ilgili olan her konu komedi niteliği taşıyor zaten benim gözümde hemen çıkıyor 2 3 fırlama Mihiwk Shınks'la sıvışmış , dinyinin in giçli kılıç ıstısı , yınkıı dengi diye.
Amiral üstü çıksın yeni bir konu açar , bu konuyu açıp Mihawk'ı böylesine küçümsediğim için Mihawk'dan ve bütün fanlarından özür dilerim , sonrada forumu terk edip giderim olur mu?Mihawk amiral altı çıksın 3 ay tek kelime yazmam foruma. Varsa aksini iddia edip aynı iddiaya baş koyabilecek çıksın
Vista'ile bir arkadaşlığı yok bu adamın bir savaşın ortasında karşı karşıya geliyorlar ve birbirlerine üstünlük kuramıyorlar ama Shanks'la bildiğin dostlar ölümüne dövüşmeleri bence imkansız , konu içindede dediğim gibi kim daha iyi kılıç kullanıyor bunu öğrenmek için düellolar yapıyorlar.Benimki de tahmin senin ki de tahmin ama Vista'yla birbirlerinden çekinmeden savaştıklarını gördük yani Vista'nın dengi diyebilsekte , Shanks'la girdiği düelloları görmeden bu konu hakkında bir yorum yapamayız.Vista ile takıldı diye, Vista dengide oldu. Bu nasıl iş
Vista ile ölümüne mi dövüştü sanki, Vista ile dövüşünün üzerine çıkıyordur Shanks ile dövüşünde mecburen.Vista'ile bir arkadaşlığı yok bu adamın bir savaşın ortasında karşı karşıya geliyorlar ve birbirlerine üstünlük kuramıyorlar ama Shanks'la bildiğin dostlar ölümüne dövüşmeleri bence imkansız , konu içindede dediğim gibi kim daha iyi kılıç kullanıyor bunu öğrenmek için düellolar yapıyorlar.Benimki de tahmin senin ki de tahmin ama Vista'yla birbirlerinden çekinmeden savaştıklarını gördük yani Vista'nın dengi diyebilsekte , Shanks'la girdiği düelloları görmeden bu konu hakkında bir yorum yapamayız.
Sorulara bi cevap bulamayıp kendi çapında dalga geçecek tıynette biriymişsin.Aklıma kazıdım bunu. :/Komedi siteleri ile karıştırdınız burayı herhalde İşinize geleni mi görüyorsunuz kaarşim, Shanks'a gelincede orası belli değil diyorlar
Soru dediğin Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası değil ve kimse bu adamı takmıyor diyorsun değil mi Vista, Jozu v.b. ile rakip falan...Bende Herkeş Besmele ile yaklaşıyor diyorumSorulara bi cevap bulamayıp kendi çapında dalga geçecek tıynette biriymişsin.Aklıma kazıdım bunu. :/