Nefret etme sebebimi söyledim karakterden.Ne demek neyin kafasını yaşıyorsun.Sen yalnız olduğun için seviyorsan bende yere göğe sığdıramadığınız için nefret ediyorum.O zaman neyin kafasını yaşıyorsun?
Nefret etme sebebimi söyledim karakterden.Ne demek neyin kafasını yaşıyorsun.Sen yalnız olduğun için seviyorsan bende yere göğe sığdıramadığınız için nefret ediyorum.O zaman neyin kafasını yaşıyorsun?
Shanks sadece kılıç mı kullanır?Tam bir reyiz ya, belki mangada konuyla en alakasız karakter, bu saatten sonra ne yardım eder ne de ileride Zoro'yla da savaşır ama yinede en çok konuşulan herkesin iyi kötü duygular beslediği adam gibi adam!!
Tartışmasız deiku olduğu içinde kılıç ustası yonko olan Shanksu'dan güçlüdür.
Sadece kılıç, azıcık kılıç, bir miktar kılıç diye bir şey yok. Shanks'ı üç beş kere gördük ve hepsinde de hamlesini kılıca yönelik olarak yaptı. Belli ki adam süs olsun diye taşımıyor o kılıcı. Shanks net kılıç ustası ve deiku olan Mihawk.Shanks sadece kılıç mı kullanır?
Yonko en güçlü 4 korsan. Mihawk korsan. Shanks yonko. Shanks>Mihawk.
Sanmam, Yonko'nun üstü KK zaten.Sadece kılıç, azıcık kılıç, bir miktar kılıç diye bir şey yok. Shanks'ı üç beş kere gördük ve hepsinde de hamlesini kılıca yönelik olarak yaptı. Belli ki adam süs olsun diye taşımıyor o kılıcı. Shanks net kılıç ustası ve deiku olan Mihawk.
Mihawk ne yaptı acaba kılıcını çekince onları da gördün mü?Sadece kılıç, azıcık kılıç, bir miktar kılıç diye bir şey yok. Shanks'ı üç beş kere gördük ve hepsinde de hamlesini kılıca yönelik olarak yaptı. Belli ki adam süs olsun diye taşımıyor o kılıcı. Shanks net kılıç ustası ve deiku olan Mihawk.
Daha güçlü dediysem sınıf farkı var demiyorum. Bir miktar daha güçlüdür ama o da yonko seviyesidir.Sanmam, Yonko'nun üstü KK zaten.
Roger ne yaptıysa onu yaptı.Mihawk ne yaptı acaba kılıcını çekince onları da gördün mü?
Mesajı editledim.Daha güçlü dediysem sınıf farkı var demiyorum. Bir miktar daha güçlüdür ama o da yonko seviyesidir.
Bir korsan yonko olmadığı halde bir yonkodan güçlü olamaz mı? Yonko en güçlü 4 korsan kaptanından daha çok en güçlü 4 korsan oluşumunun kaptanlarını ifade eden bir unvan. İki kılıç ustası arasında deiku güç için daha sağlıklı bir ayrım yaptırabilecek bir unvan.Mesajı editledim.