Hayatımda çok yalnız olduğum için kendime yakın görüyorum.Cool ya, yalnız ya, en güçlü kılıç ustası ya.Bir ismi var başka ne bir yetenek bir güç elle tutulur bir şey 0.Adam boşluk bildiğin.
Buna diyecek bir şeyim yok.ayatımda çok yalnız olduğum için kendime yakın görüyorum.
100'ü bulurMihawk Tartışmalarına Son konusunda 42 sayfa daha Mihawk tartışılması
Oooooo manyak laf manyakSebebi sensin sen ve senin gibi ardı arkası gelmeyen güce biat eden, gördüğüne değil de umduğuna inanan, yok şundan güçlü yok bundan güçlü yok bunu tekler şunu çiftler diye ortadan koşuşturan vasıfsız güruh.
Değiş o nicki değiş çabukBilmiyorum, Shanks alır Mihawk'ı.
İnsan kendisine yakın bulduğu karakterleri seviyor, yüceltiyor. Abartılar başka insanlarda ters yapabilir elbette. Gerçek hayata etkisi olmayan bir karakterin göğe çıkarılmasında bir sakınca yok ki. Mihawk tek yese bile ''aslında kendini tuttu.'' demem, kime ne zarar verir?Buna diyecek bir şeyim yok.
Stres olacak bir durum yok senin sevgi beslediğin bir karaktere ben pekala nefret besleyebilirim hepsi bu.Bu da seni engellemem için yeterli bir neden değil.İnsan kendisine yakın bulduğu karakterleri seviyor, yüceltiyor. Abartılar başka insanlarda ters yapabilir elbette. Gerçek hayata etkisi olmayan bir karakterin göğe çıkarılmasında bir sakınca yok ki. Mihawk tek yese bile ''aslında kendini tuttu.'' demem, kime ne zarar verir?
Karakteri seviyorum. Bu yüzden abartı yapabilirim.
Bence her iki taraf da yorumu yapsın. Eğer çok rahatsız olduysan yazılarımdan, engelleyebilirsin beni. Çözümü basit. Yaşadığımız evrende, vakit geçirmek için başka evrene ait yazılar okuyoruz. Stres olmaya ya da, çok abartanlar yüzünden farklı düşüncelere kapılmaya gerek yok.
O zaman neyin kafasını yaşıyorsun?Stres olacak bir durum yok senin sevgi beslediğin bir karaktere ben pekala nefret besleyebilirim hepsi bu.Bu da senin engellemem için yeterli bir neden değil.