Zoro'yu düşman olarak görmez işte. Zoro da, Oden gibi Japon bir de. Milliyetçilik duyguları şaha kalkar.Luffynin düşmanı olunca Kaido ayısını dayıya çeviren adam bu. İddiamda hala sabitim.
Zoro'yu düşman olarak görmez işte. Zoro da, Oden gibi Japon bir de. Milliyetçilik duyguları şaha kalkar.Luffynin düşmanı olunca Kaido ayısını dayıya çeviren adam bu. İddiamda hala sabitim.
En son japonları temsil adam dansöz olmuştu ama sen bilirsin.Zoro'yu düşman olarak görmez işte. Zoro da, Oden gibi Japon bir de. Milliyetçilik duyguları şaha kalkar.
Yamato > Zoro so what skldfhskldfhCiddi ciddi kimse yenemez demiyor zaten.
O isimlere karşı da meyvesini kullanma gereği duyulması önemli. Luffy bu zamana kadar meyve tekniklerini ve hakisini birleştirerek geldi. Ve şimdi tüm meyve güçleri, teknikleri gidiyor. Haki kullanırken hangi tekniklerini kullanacak Luffy. En baştan meyvesiz başlasa tabi ki yenerdi. Şimdi meyve güçleri gitmişken nasıl bir yol izleyecek?
Bu arada Yamato rahatlıkla nasıl durdurmuş.
Bak tam girişiyordum en zayıf noktamdan vuruldum.Ciddi ciddi kimse yenemez demiyor zaten.
O isimlere karşı da meyvesini kullanma gereği duyulması önemli. Luffy bu zamana kadar meyve tekniklerini ve hakisini birleştirerek geldi. Ve şimdi tüm meyve güçleri, teknikleri gidiyor. Haki kullanırken hangi tekniklerini kullanacak Luffy. En baştan meyvesiz başlasa tabi ki yenerdi. Şimdi meyve güçleri gitmişken nasıl bir yol izleyecek?
Bu arada Yamato rahatlıkla nasıl durdurmuş.
O dansöz, dünyanın en güçlü canlısının kabusu işte. Dansöz olmayan neler yapar, kim bilir.En son japonları temsil adam dansöz olmuştu ama sen bilirsin.
Ben de Yamato'yu övdüm zaten. Yamato'nun daha güçlü olması neden eksi yazsın Zoro'ya?Yamato > Zoro so what skldfhskldfh
Dns n'aber?Zoro için meyve olmuş olmamış fark etmez. Her türlü Zoro alır diyorm.
Oğlum Luffy enerji harcamamaya çalışıyor la, bu nasıl yok sayılıyor benim aklım almıyo. Adam bariz bi şekilde janjanlı kullanmıyor Kaido'ya varana kadar. Roger görmüş Oden'e çevirirdi bunları ama işte...Yamato > Zoro so what skldfhskldfh