Luffy hala yeni hakilerini kullanmıyor he. Kullansa şurda Ulti karpuz gibi yarılırdı.Aynen çizik atamaz. Ulti bile zorluyor haki çarpıştırırken ama Zoro çizik atamaz. :/ Neyse ki hayal gücü yerine manga var.
Luffy hala yeni hakilerini kullanmıyor he. Kullansa şurda Ulti karpuz gibi yarılırdı.Aynen çizik atamaz. Ulti bile zorluyor haki çarpıştırırken ama Zoro çizik atamaz. :/ Neyse ki hayal gücü yerine manga var.
G4süz yenemem. Ühü.Aynen çizik atamaz. Ulti bile zorluyor haki çarpıştırırken ama Zoro çizik atamaz. :/ Neyse ki hayal gücü yerine manga var.
Kullansın. Ben çizik bile atamaz kısmındayım. Ulti'ye bile g4 açmak istiyordu kerata.Luffy hala yeni hakilerini kullanmıyor he. Kullansa şurda Ulti karpuz gibi yarılırdı.
Şu Luffy hariç diğer herkese üvey evlat muamelesi çeken mangaka değil mi bu yanlış mı biliyorum?Geyik konu sandım başta, ciddiymiş.
Asıl geyik, ciddi ciddi bunu Luffy'nin kazanacağına inananlar olması. Bence siz hala kimin mangasını okuduğunuzu anlamamışsınız. Neyse, hayal kurmak yasak değil ya.
He orasına lafım yok eyw.Kullansın. Ben çizik bile atamaz kısmındayım. Ulti'ye bile g4 açmak istiyordu kerata.
Oyuna gelme Dof'u bile yener dediler meyvesiz.Lütfunun meyvesi yoksa Zorunun da ağzındaki kılıç olmasın
Bende aynısını Zoro yener diyenler için düşünüyordum.İlginçGeyik konu sandım başta, ciddiymiş.
Asıl geyik, ciddi ciddi bunu Luffy'nin kazanacağına inananlar olması. Bence siz hala kimin mangasını okuduğunuzu anlamamışsınız. Neyse, hayal kurmak yasak değil ya.