Gene ben sdfklskldfh ben açtım o konuyu hala arkasındayımOyuna gelme Dof'u bile yener dediler meyvesiz.
Gene ben sdfklskldfh ben açtım o konuyu hala arkasındayımOyuna gelme Dof'u bile yener dediler meyvesiz.
Konu dövüşe gelince de ayranını düşünüyor ama. Bu adam sıvama ustası. Böyle bir dövüş hiçbir şartta kolay olmaz. Sonuçlandırması bile şaşırtır beni. 2 yıl önceki gibi sonlanır en fazla.Şu Luffy hariç diğer herkese üvey evlat muamelesi çeken mangaka değil mi bu yanlış mı biliyorum?
Kim la o hadsizOyuna gelme Dof'u bile yener dediler meyvesiz.
Aslında bunu açıklamıştım ama olsun.Açıklayamamışım galiba.Zoro,luffy'e çizik atamazla, Luffy G4'süz ulti yenemez diyen tayfanın hiçbir farkı yoktur.
Luffynin düşmanı olunca Kaido ayısını dayıya çeviren adam bu. İddiamda hala sabitim.Konu dövüşe gelince de ayranını düşünüyor ama. Bu adam sıvama ustası. Böyle bir dövüş hiçbir şartta kolay olmaz. Sonuçlandırması bile şaşırtır beni. 2 yıl önceki gibi sonlanır en fazla.
Karının gücü alnı, onunla vuruyor Luffy'e farkındasın di mi, Luffy janjanlı bile açmamış orada. Gücünü Kaido'ya saklamaya çalışıyor. Başlarda g4 ile çalışırken sonlarda basic haliyle haki çalıştığını gördük, içten geçirmeliyi vurdu mu nikah tazeletir Kuina'yla.Aynen çizik atamaz. Ulti bile zorluyor haki çarpıştırırken ama Zoro çizik atamaz. :/ Neyse ki hayal gücü yerine manga var.
Ben senin açıklamanı bilmiyorum. Muhabbeti geçti diye yazdım.Aslında bunu açıklamıştım ama olsun.Açıklayamamışım galiba.
Ciddi ciddi kimse yenemez demiyor zaten.Zoro,luffy'e çizik atamazla, Luffy G4'süz ulti yenemez diyen tayfanın hiçbir farkı yoktur.