Zaten konu olabildiğince sapıyor açılan konu zaten Zoro'nun galibiyeti için açılmış Luffy'den bir kol eksiltilmediği kalmış.Hahahaha ama haksızda değilsin yani Red'ciğim... şu hale bak... Luffy meyvesiz, Zoro alıyor... sözde biz karakterden soğutuyorduk... jsjsjjsj
Joy Boy modu falan açar o zaman. En kötü meyvesiz de güçlenir o dövüş gelesiye kadar.Eee bu adam Yami Yami ile de karşılaşacak. O vakit hiç şansı yok mu diyeceğiz..................
Biri vurunda diğeri anında kalkıyorAdam tek yarasını ondan almış. Normaldir. Aynı şekilde tek attığı adam da gene aynı kişi.
Hapishanede bu yeni hakiyi G4 ile yapmıyor muydu, G4 + janjanli haki, duruma göre G5 ile indirir Teachi. Base halde hakiyle vurmayacak yaJoy Boy modu falan açar o zaman. En kötü meyvesiz de güçlenir o dövüş gelesiye kadar.
Ben neden açıldığını bilemem ama oy kullanmadım bu ankete... çünkü bence konunun amacı Luffy'e değil de Zoro'ya dokundurmak gibi geldi bana... ama tabii umurumda değil... ben sadece yıllardır Zoro'culara laf edenlere şaşırdım...Zaten konu olabildiğince sapıyor açılan konu zaten Zoro'nun galibiyeti için açılmış Luffy'den bir kol eksiltilmediği kalmış.
Bana bu tür konular çok itici geliyor.Bence konu açılmalı ama konu resmen Zoro'nun galibiyeti için açılmış