Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    93
Hocam şunu atlıyoruz ama sallıyorum 1 tane sıradan denizci darbesi bir şeyi etkilemez ama birden fazlası ağır hasar bırakır. Neticede yeterince yağan yağmur taşları delermiş. Dayanıklılık mevzusunu ondan dolayı yazdım. Hıza da gelirsek hani boksta tyson için derler ya yakalarsa öttürür diye bana kalırsa wb garp mevzusu da aynı şekilde olur. Eğer wb darbelerinden birini tutturursa (nitekim gura gura ile geniş bir alanı etkileyebiliyor) ciddi hasar bırakma ihtimali garpın darbelerine oranla daha yüksek. Bu gibi faktörlerden dolayı bayağı zorlanarak wb alır diyorum.
1) Ustam ben sana asıl atladığın kısımı anlatayım o zmn no name denizciden hasar yiyen adam garpı nasıl yakalayacak. birde garpın 1 kılıç, 1yumruk+koca buzla delinmesi gerekti ve offscreen yaralar darbeler yiyerek kaybetti kıyafeti ve yüzünden bunu anlayabilirsin tek yumruğa alma olayı olmicak yani habire speed Blitz yiycek wb saldırı yaparsa denk saldırı ile karşılık görücek garpın her darbesi kuzanı yere seriyordu,kötü öyle etkisiz saldırılar değil yani haberin olsun hem garpın gözlem bakışı avantajı var zaten darbeyi sezebilirken wB'nin bakışının kötülüğünü gördük.
Garpın serinin ilk kısımlarında koca bi kesiği hissetmediğini görmüştük öyle tahmin ettiğiniz kadar kötü bi dayanıklılığa sahip değil herif.

1) Ustam ben sana asıl atladığın kısımı anlatayım o zmn no name denizciden hasar yiyen adam garpı nasıl yakalayacak. birde garpın 1 kılıç, 1yumruk+koca buzla delinmesi gerekti ve offscreen yaralar darbeler yiyerek kaybetti kıyafeti ve yüzünden bunu anlayabilirsin tek yumruğa alma olayı olmicak yani habire speed Blitz yiycek wb saldırı yaparsa denk saldırı ile karşılık görücek garpın her darbesi kuzanı yere seviyordu en kötü öyle etkisiz saldırılar değil yani haberin olsun hem garpın gözlem bakışı avantajı var zaten darbeyi sezebilirken wB'nin bakışının kötülüğünü gördük.
Garpın serinin ilk kısımlarında koca bi kesiği hissetmediğini görmüştük öyle tahmin ettiğiniz kadar kötü bi dayanıklılığa sahip değil herif.
Dayanıklılığı kötü değil sadece wb ye kıyasla kötü, yakalarsa demiştim bir de. 1 vs 1 olduğunu varsayarak düşük de yakalama ihtimali olduğunu düşünüyorum. Bir de her ne kadar kesin olarak belirtilmemişse de ben şahsen wb nin no name denizcilerden aldığı hasarın squard yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hastalığından dolayı hali hazırda zaten kötü olan refleksleri kılıçtan sonra iyice kötüleşti

Dayanıklılığı kötü değil sadece wb ye kıyasla kötü, yakalarsa demiştim bir de. 1 vs 1 olduğunu varsayarak düşük de yakalama ihtimali olduğunu düşünüyorum. Bir de her ne kadar kesin olarak belirtilmemişse de ben şahsen wb nin no name denizcilerden aldığı hasarın squard yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hastalığından dolayı hali hazırda zaten kötü olan refleksleri kılıçtan sonra iyice kötüleşti
Squarddan bariz önden darbe yemesi zaten denizcilerden darbe yemesini uçuk yapmıyor squarddan chopperden tek yiycek adam ustam anketteki wb'de marıneford wb. :)
Bak wb en iyi endurance'a sahip yalan yok ama her saldırıyı yiyip kum torbası olmakla 1v1 savaş kazanmak olmaz zaten marınefordu izlersen habire korunuyor savaşırken 1v1 de bu olmayacak buna nazaran garp ekibini koruyarak savaşıyor bunlarıda hesaba katarsan çok iyi olur. 💪

Kaptanı ile son görüşmesinde Shanks bu yüzden ağlıyormuş meğerse. Tüm dünyanın sonsuza kadar Wb'yi Roger'la denk dövüştü diye bilmesi zoruna gitmiş canısının. Vay arkadaş neler yaşamışız resmen, Wb lobisinin hasıraltı ettiği bu önemli sayfayı ortaya çıkardığın için teşekkürü borç bilirim dostum @FrostPale röportaj yapmaya gittiği adamı mikronla döven Uğur Dündar karizması gördüm sende bugün
Sağ olasın usta. :D bu dümenci sTrongessst gura guranın kolpalarını ortaya çıkarmak güzel oldu. Primebeard diye övdükleri adam Roger'ın hasta haline karşı bile üstünlük kuramamış.

Son düzenleme:
Wb cinnet geçirdi de Akainu’ya o aksiyonu gösterdi deniyor da Garp üvey bile olsa dedesi değil miydi ki aksiyon gösteremedi? Sengoku kafasını gömdüğünde şöyle bir aksiyon gösterebilirdi;

garp 50 yıllık dostuna zarar vermedi ha verseydi akainu gerçek korkuyu hissederdi 2 sene paslanmış kuzanla güle oynaya savaşan garp değil bu 🥱

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık