1) Ustam ben sana asıl atladığın kısımı anlatayım o zmn no name denizciden hasar yiyen adam garpı nasıl yakalayacak. birde garpın 1 kılıç, 1yumruk+koca buzla delinmesi gerekti ve offscreen yaralar darbeler yiyerek kaybetti kıyafeti ve yüzünden bunu anlayabilirsin tek yumruğa alma olayı olmicak yani habire speed Blitz yiycek wb saldırı yaparsa denk saldırı ile karşılık görücek garpın her darbesi kuzanı yere seriyordu,kötü öyle etkisiz saldırılar değil yani haberin olsun hem garpın gözlem bakışı avantajı var zaten darbeyi sezebilirken wB'nin bakışının kötülüğünü gördük.Hocam şunu atlıyoruz ama sallıyorum 1 tane sıradan denizci darbesi bir şeyi etkilemez ama birden fazlası ağır hasar bırakır. Neticede yeterince yağan yağmur taşları delermiş. Dayanıklılık mevzusunu ondan dolayı yazdım. Hıza da gelirsek hani boksta tyson için derler ya yakalarsa öttürür diye bana kalırsa wb garp mevzusu da aynı şekilde olur. Eğer wb darbelerinden birini tutturursa (nitekim gura gura ile geniş bir alanı etkileyebiliyor) ciddi hasar bırakma ihtimali garpın darbelerine oranla daha yüksek. Bu gibi faktörlerden dolayı bayağı zorlanarak wb alır diyorum.
Garpın serinin ilk kısımlarında koca bi kesiği hissetmediğini görmüştük öyle tahmin ettiğiniz kadar kötü bi dayanıklılığa sahip değil herif.