Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    98
Wb hastalığından dolayı haki kullanamıyor orada hemfikir olmamız lazım bence. (Squard kılıcı sapladıktan sonraki panellerde marconun söylediklerine ithafen) Garpın ise arıkovanında haki kullanmasını engelleyecek herhangi bir durum yoktu. Ona rağmen performanslarına bakarsak wb dayanıklılığıyla daha önde bence. Wb aldığı darbelere rağmen akainuyu iptal etti, teachi az daha tekliyordu. Wb garptan aldığı hasarlara dayanabilir ama garp için aynını söyleyemiyorum.

Kral benim mantığımda yazmıyorum. Nerde mantıksız bir şey söyledim. WB gayet ciddi bir şekilde adaları sallayarak bir devi deprem meyvesini uçlarına kadar kullanarak indirmiyor mu? Luffy benzer devi yine aynı arcta G3 ile teklemiyor mu? Nerde benim mantığı kullandın? Luffy çocuğa vurmak mı istemiş? Tam güç mü dalmış? Usopp laf edince ona vurmadım bile diyor. Vuramadım demiyor. Vurmadım diyor. Benim mantığımla bana geldiğin yok.

Lucci konusunda evet bu mantıkla gelebilirsin. Orada da G5'te ciddi değildi kullanabileceği en güçlü ataklardan çok çok daha güçsüz ataklar kullandı derim. WB adalarla oynadı resmen dev karşısında.

Hayırdır ardına birini almadan tartışamıyorsun herhalde? Abilerini çağırıyon.:D
Sadece senin mantığını sana karşı kullanıyorum, sen görmek istemiyorsun.

Bak, Lucci'den gidelim; Luffy ciddi değildi diyorsun. Peki, sana Wb'nin adaları sarsan saldırıyla anca indireceğini düşündüren şey ne? O dev adaları sarsan saldırıyla iniyorsa nasıl G3'le inen devle aynı seviyede oluyor? Daha düşük saldırıda inebiliyorsa niye bu manasız örneği niye verdin? Yoksa, Luffy'nin g3 saldırısı>adaları sarsan saldırı mı demek istedin, bu da yine mantıksızlığa yol açacak. Adaları sarsan saldırıdan daha güçlüyse G3 demek Luffy daha güçlü saldırıyla indirmek zorunda kalmış manası çıkıyor çünkü. Her türlü kendi ayağına sıkmış oluyorsun.

Yok, daha çok bakın diye çağırdım, eğlenelim diye. Bugünlük Wb'nin yanında olmak daha iyi diye düşündüm, yarın belki Garp'ın yanında olup @RedTeroR 'a karşı oluruz, ama artık yorgun olduğu için aynı keyfi vermiyor. :D

Bak, Lucci'den gidelim; Luffy ciddi değildi diyorsun. Peki, sana Wb'nin adaları sarsan saldırıyla anca indireceğini düşündüren şey ne? O dev adaları sarsab iniyorsa nasıl G3'le inen devle aynı seviyede oluyor? Daha düşük saldırıda inebiliyorsa niye bu manasız örneği niye verdin? Yoksa, Luffy'nin g3 saldırısı>adaları sarsan saldırı mı demek istedin, bu da yine mantıksızlığa yol açacak. Adaları sarsan saldırıdan daha güçlüyse G3 demek Luffy daha güçlü saldırıyla indirmek zorunda kalmış manası çıkıyor çünkü. Her türlü kendi ayağına sıkmış oluyorsun.

Yok, daha çok bakın diye çağırdım, eğlenelim diye. Bugünlük Wb'nin yanında olmak daha iyi diye düşündüm, yarın belki Garp'ın yanında olup @RedTeroR 'a karşı oluruz, ama artık yorgun olduğu için aynı keyfi vermiyor. :D
Redteror için tuzak bir soruydu bu o yüzden senin cevap vermen gerekmiyordu. Garp güçlü saldırıyla ada adamı indiremedi diyordu. Ben de WB çok güçlü saldırıyla anca bir devi indirdi dedim.:D O kaçtı tabi kendisini aşacağı için bu soru.:D

Senin mantığında yazıyoruz, onu da beğenmiyorsun, zorlama varsa senden kaynaklı. :( Wb'nin devi indirmek için adaları sallaması gerektiğine inanıyorsun da, bunu mu beğenmedin? Tamam, Lucci'yi indirmek için Nika'ya ihtiyaç duydu diyelim o zaman, buna ne bahane bulacaksın? Tahmin var mı? @RedTeroR @Arthur Morgan
Farklı fikirlere saygı duyun. O sıra farklı fakirler olmuş resmen :/

Ace'e zarar gelmemesi için tüm savaş kendisini tutmuş. Tüm tayfasını arkasına aldığı için istediğini yapabilirdi artık. Öleceği için değil.
Savaşırken de tayfasına defalarca emir verdi saldırı alanından çıkmaları için.

Buna hak veririm. Sadece squard'ı kandırmasından dolayı da değil. Whitebeard'ın onlarca yıldır bindiği gemiyi de Akainu yaktı. Sembolik bi zaferi de vardı orda. Korsanlar için büyük utanç kaynağı bu.

Önceki mesajda da yazdığım gibi Akainu fiziksel olarak ayağa kalkmak zorunda olan biri değil. Logia'ya dönüşüp uçabiliyor:
(Kırmızı yuvarlağı görmezden gel. Google görselden aldım)

Ayağının altında zemin varken kalkamamış gibi görünüyor bana. Zemin çöküyor diye olsa da uçabilirdi. Adamda logiaya dönüşecek hal bile kalmamış o sırada.
Bi de evet 1 bölüm. Ancak baya diyalog ve biraz offpanel savaş var o aralıkta.

Tamam güçlensin güçlenmesine de adam yürüyen ölü orda. Akainu'ya vurduğu son saldırıyı da suratın yarısı gittikten yarım saniye sonra atıyor. Bu haliyle mental amp alsa ne olacak? Yine de yarasız hali etmez ki.

Öfkeyle güçlenmesinden ziyade "Artık ace derdi olmadığı için kendini tutmasına gerek yok" dendi. Bu yüzden adayı böldü ikiye. Öfkeyle güçlendi diye değil.

Squard'dan yediği kılıç yüzünden Akainu'yla daha dövüşe başladığı sayfada bile ağzından kan geliyordu:

Ter damlaları da görebilirsin. O kılıç darbesi yüzünden hiç iyi değildi wb. İradesiyle ayaktaydı diye kılıçtan çok etkilenmedi sanılmasın.
Sadece hastalık etkisi değil bu. Uykusunda ace döverken de muhtemelen hastaydı bu adam. Savaşta o derece kötüleşip yere çökmesi ve kan kusması hastalıktan tamam. Ancak onu squard'ın darbesi tetiklemiştir diye düşünüyorum.
[/QUOTE]
Bizim gördüğümüz wb çok gerilemiş bi wb zaten squarddan darbe yemesi ve hastalığının seviyesi bunu gösteriyor. Kılıç etkiledi tabi seride gelinip düzgün savaşabilecek adam yok zaten.
Ama squarddan kılıç yiyecek yüzyüze top Tier'de bulunan bi karakter yok hastalığıda her iletiyor anketteki halide bu zaten hasta olmayan wb'yi görmedik biz.
Bende kaybeder belki kazanır dedim. Virgül koymayı unutmuşum. Sonuç olarak Garp'da kaybetti. Burada Garp'a artı yazan bir durum yok.
Ağa babalarıyla da savaşırdı. Garp savaşıp kazanmadı ya kaybetti. Sen Wb onları oyalayabilir miydi diye soruyorsan onların üstüne Teach ekle Wb yine bir süre hepsini tutardı.

Yani demek istediğim son savaşında Garp'a artı yazan en ufak bir done yok ama bu savaş yüzünden niyeyse gaza gelindi. Olay güçlü kişilerle savaşıp yenilmekse onun en zirvesini Beyazsakal yaşattı zaten seride.
Bikaç sayfa önce ikisinin fertlerini detaylı kıyasladım ordan bakabilirsin panel panel kim ne kadar iş yapmış aksini düşündüğün bi kısımı belirtebilirsin.

Gelişmiş zıplama/süzülme tarzı bir şey, zemin ile teması hiç kesilmiyor sonuçta, uçtu denemez. Ayrıca hocam adam stun yemiş dedik zaten. Ama bilincinin gittiği bir an vs olmuyor ya da WB vurunca o deliğe girmiyor adam bunlardan biri olsa sana %100 hak veririm, ancak şu durumda biraz yoruma açık.
Yoruma açık olmasına bişey demiyorum. Sen "WB bu durumda nasıl üstün gelmiş taraf oluyor ki, yıllar geçti anlayamadım" yazmıştın. Wb üstün gelmiş diyenlerin sebebi o.

One piece'in absürt kurallarından dolayı istediğin kadar güçlü yumruk vur hasarı kalıcı olmuyor. Bu sebeple akainu daha iyi göründü diyenleri de anlıyorum. Sonuç olarak akainu bayılmadan düştü, 5-10 dk sonra wb öldü, akainu geri gelip savaştı. Akainu diyenler buna bakıyor.

Ben ikişer darbe haricindeki zibilyon hasara rağmen wb'nin ayakta, akainu'nun yerde senin tabirinle stunlı olmasına bakıyorum. Wb'nin diğer denizciler yerine sadece akainu'ya odaklandığı senaryo'da akainu önce ölür bence.

Wb hastalığından dolayı haki kullanamıyor orada hemfikir olmamız lazım bence. (Squard kılıcı sapladıktan sonraki panellerde marconun söylediklerine ithafen) Garpın ise arıkovanında haki kullanmasını engelleyecek herhangi bir durum yoktu. Ona rağmen performanslarına bakarsak wb dayanıklılığıyla daha önde bence. Wb aldığı darbelere rağmen akainuyu iptal etti, teachi az daha tekliyordu. Wb garptan aldığı hasarlara dayanabilir ama garp için aynını söyleyemiyorum.
Ya şu konuda 80-85 mesaja cevap yazdım wb alır diyenler sadece savaşta dayanıklılık faktörünü ve WB'nin kum torbası olma yeteneğini övüyor çok gülüncek durum seride hız kavramı yok gibi :)
Yoruma açık olmasına bişey demiyorum. Sen "WB bu durumda nasıl üstün gelmiş taraf oluyor ki, yıllar geçti anlayamadım" yazmıştın. Wb üstün gelmiş diyenlerin sebebi o.

One piece'in absürt kurallarından dolayı istediğin kadar güçlü yumruk vur hasarı kalıcı olmuyor. Bu sebeple akainu daha iyi göründü diyenleri de anlıyorum. Sonuç olarak akainu bayılmadan düştü, 5-10 dk sonra wb öldü, akainu geri gelip savaştı. Akainu diyenler buna bakıyor.

Ben ikişer darbe haricindeki zibilyon hasara rağmen wb'nin ayakta, akainu'nun yerde senin tabirinle stunlı olmasına bakıyorum. Wb'nin diğer denizciler yerine sadece akainu'ya odaklandığı senaryo'da akainu önce ölür bence.
Bu üstünlüğü garp ta uyguluyor okyanusa düşüyor kuzan garp ta kuzan'a odaklanıp bi saldırı daha yapsa galip o zmn?

Bak, Lucci'den gidelim; Luffy ciddi değildi diyorsun. Peki, sana Wb'nin adaları sarsan saldırıyla anca indireceğini düşündüren şey ne? O dev adaları sarsan saldırıyla iniyorsa nasıl G3'le inen devle aynı seviyede oluyor? Daha düşük saldırıda inebiliyorsa niye bu manasız örneği niye verdin? Yoksa, Luffy'nin g3 saldırısı>adaları sarsan saldırı mı demek istedin, bu da yine mantıksızlığa yol açacak. Adaları sarsan saldırıdan daha güçlüyse G3 demek Luffy daha güçlü saldırıyla indirmek zorunda kalmış manası çıkıyor çünkü. Her türlü kendi ayağına sıkmış oluyorsun.

Bu adaları sarsan saldırının AP'si gear3 luffynin ap'sinden daha düşük veya denk miş demekki koramiral devler aynı seviyede aşağı yukarı wb'nin yeteneğinin olayı yıkıcılık zaten yoksa deprem yumruğu yiyip+kesilip ayağa kalkan bb'var ortada,herkes garp koca adanın kendisi Pizarro ya tek atamadı diye gömüyor WB'nin yendiği tek 30metrelik deve 2 saldırıya anca aşağı iniyor. 🤣

Ya şu konuda 80-85 mesaja cevap yazdım wb alır diyenler sadece savaşta dayanıklılık faktörünü ve WB'nin kum torbası olma yeteneğini övüyor çok gülüncek durum seride hız kavramı yok gibi
Hocam şunu atlıyoruz ama sallıyorum 1 tane sıradan denizci darbesi bir şeyi etkilemez ama birden fazlası ağır hasar bırakır. Neticede yeterince yağan yağmur taşları delermiş. Dayanıklılık mevzusunu ondan dolayı yazdım. Hıza da gelirsek hani boksta tyson için derler ya yakalarsa öttürür diye bana kalırsa wb garp mevzusu da aynı şekilde olur. Eğer wb darbelerinden birini tutturursa (nitekim gura gura ile geniş bir alanı etkileyebiliyor) ciddi hasar bırakma ihtimali garpın darbelerine oranla daha yüksek. Bu gibi faktörlerden dolayı bayağı zorlanarak wb alır diyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık