Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    98
Whitebeard'ın onlarca yıldır bindiği gemiyi de Akainu yaktı. Sembolik bi zaferi de vardı orda. Korsanlar için büyük utanç kaynağı bu.
Bu da fazla detay oluyor sonra sineğin yağını sıkmış demesinler diye söylememiştim. Ancak Squardo hamlesi direkt bir hamledir gözümde.

Logia'ya dönüşüp uçabiliyor:
Orada zıplıyor gibi daha çok. Açıkçası Ceasar ve Smoker hariç uçan bir logia görmedik sanırım, onlarda gaz idi, havadan hafiflerdi bir bakıma. Ha uçamazlar demiyorum ancak savaş boyunca Akainu öyle bir şey göstermedi, en uçarı kaçarı olan Amiral Kizaru idi o bile önce ışın yollaması gerekiyor gideceği yere, o yüzden bilemedim dostum.

Zemin çöküyor diye olsa da uçabilirdi.
İşte "stun yeme" kısmından kastettiğim bu idi. Çok anlık gelişiyor her şey.

MF WB'nin bayılttığı en güçlü adamın dengini Luffy MF'de g3 ile bayıltır. WB bu devi bayıltmak için adaları yerinden oynatmıştı.:D

@RedTeroR paşam geldi Garp neden ada meyvesi yemiş Teach Komutanı'nı bayıltamıyor diyor. :D WB güçlü kimi bayıltmış?

Zor dövüş olur Reis, iyi kapışma :gamyon:

Akainu'yu ;)
Bayılttı mı onu? WB'nin Akainu'ya yaptığının aynısını Garp Aokiji'ye yaptı. İkisi de bir süre sora geri çıktılar. İkisi de yerin dibine gittiler. Ve geri geldiler. Aradaki fark ise Garp'ın bunu yapması için Coby'nin ölmesi gerekmedi ve Aokiji'yi WB gibi arkasından yakalamadı. Direk yüz yüzeyken yaptı bunu.

Geçiniz efem.

Bayılttı mı onu? WB'nin Akainu'ya yaptığının aynısını Garp Aokiji'ye yaptı. İkisi de bir süre sora geri çıktılar. İkisi de yerin dibine gittiler. Ve geri geldiler. Aradaki fark ise Garp'ın bunu yapması için Coby'nin ölmesi gerekmedi ve Aokiji'yi WB gibi arkasından yakalamadı. Direk yüz yüzeyken yaptı bunu.

Geçiniz efem.
Ya kardeşim istediğiniz kadar eşitlemeye çalışın biz göreceğimizi gördük xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık