İndirmek mi istedi çocuğu?Küçük çocuk için de g3 açtı ona bakarsak. Buna ne diyorsun?
İndirmek mi istedi çocuğu?Küçük çocuk için de g3 açtı ona bakarsak. Buna ne diyorsun?
Hocam bu denklemi göre garp ın sanjuan wolf a yaptığı da aynı şey değil mi vurup denize attı ve savaş dışı bıraktıYenmedi savaş dışı bıraktı abi ne yenmesi ya delikten aşağı attı yenmedi vivre cardda niye verildiği açıklanıyor demiştim dostum strongest man ünvanı
Sevmek mi istedi? G3'le bile indiremedi.İndirmek mi istedi çocuğu?
Sadece göz dağı vermek istedi. Luffy Usopp tepki verince ona vurmadım bile diyor. Kasıtlı vurmamış işte. Yani sırf muhalefet yapacam diye zorlama.Sevmek mi istedi? G3'le bile indiremedi.
Orada zıplıyor gibi daha çok. Açıkçası Ceasar ve Smoker hariç uçan bir logia görmedik sanırım, onlarda gaz idi, havadan hafiflerdi bir bakıma. Ha uçamazlar demiyorum ancak savaş boyunca Akainu öyle bir şey göstermedi, en uçarı kaçarı olan Amiral Kizaru idi o bile önce ışın yollaması gerekiyor gideceği yere, o yüzden bilemedim dostum.
Gelişmiş zıplama/süzülme tarzı bir şey, zemin ile teması hiç kesilmiyor sonuçta, uçtu denemez. Ayrıca hocam adam stun yemiş dedik zaten. Ama bilincinin gittiği bir an vs olmuyor ya da WB vurunca o deliğe girmiyor adam bunlardan biri olsa sana %100 hak veririm, ancak şu durumda biraz yoruma açık.Tamam gaz meyveleri gibi uçmuyor da buna "zıpladı" demek de bence basit kalır.
Senin mantığında yazıyoruz, onu da beğenmiyorsun, zorlama varsa senden kaynaklı. Wb'nin devi indirmek için adaları sallaması gerektiğine inanıyorsun da, bunu mu beğenmedin? Tamam, Lucci'yi indirmek için Nika'ya ihtiyaç duydu diyelim o zaman, buna ne bahane bulacaksın? Tahmin var mı? @RedTeroR @Arthur MorganSadece göz dağı vermek istedi. Luffy Usopp tepki verince ona vurmadım bile diyor. Kasıtlı vurmamış işte. Yani sırf muhalefet yapacam diye zorlama.
Üstelik sadece yüzünden tutup yerin dibine fırlattı, öğrencisine hala değer veriyor olsa gerek çünkü yumrukta atabilirdi.Bayılttı mı onu? WB'nin Akainu'ya yaptığının aynısını Garp Aokiji'ye yaptı. İkisi de bir süre sora geri çıktılar. İkisi de yerin dibine gittiler. Ve geri geldiler. Aradaki fark ise Garp'ın bunu yapması için Coby'nin ölmesi gerekmedi ve Aokiji'yi WB gibi arkasından yakalamadı. Direk yüz yüzeyken yaptı bunu.
Geçiniz efem.
Kral benim mantığımda yazmıyorsun. Nerde mantıksız bir şey söyledim. WB gayet ciddi bir şekilde adaları sallayarak bir devi deprem meyvesini uçlarına kadar kullanarak indirmiyor mu? Luffy benzer devi yine aynı arcta G3 ile teklemiyor mu? Nerde benim mantığı kullandın? Luffy çocuğa vurmak mı istemiş? Tam güç mü dalmış? Usopp laf edince ona vurmadım bile diyor. Vuramadım demiyor. Vurmadım diyor. Benim mantığımla bana geldiğin yok.Senin mantığında yazıyoruz, onu da beğenmiyorsun, zorlama varsa senden kaynaklı. Wb'nin devi indirmek için adaları sallaması gerektiğine inanıyorsun da, bunu mu beğenmedin? Tamam, Lucci'yi indirmek için Nika'ya ihtiyaç duydu diyelim o zaman, buna ne bahane bulacaksın? Tahmin var mı? @RedTeroR @Arthur Morgan
Luffy'nin meyve fazla op diye yorumladım.WB'nin indirdiği deve denk devi Luffy G3 ile adaları sallamadan tek attı diyorum.