Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    98
garp 50 yıllık dostuna zarar vermedi ha verseydi akainu gerçek korkuyu hissederdi 2 sene paslanmış kuzanla güle oynaya savaşan garp değil bu 🥱
Zarar verme değil iki adım öne kıpraşmayı kastettim. Yerde iki geppo yaparak sürüne sürüne bile ilerlemeyi denemedi Garp. Kaldı ki cinnet anında daha büyük güç açığa çıkmalı. Siz MF ile Arıkovanı bölümlerini kıyaslarken serideki güçlerin işlenme şeklini göz önüne almıyorsunuz. Hakinin gösterilmediği ama adının olduğu bölümlerde aksiyon alan WB'nin zihninizde bıraktığı izlenimle hakinin 50 tonunun işlendiği arclarda aksiyon alan Garp'ı kıyaslıyorsunuz.

WB'ye en güçlü adam unvanı fahri başkanlık tarzında verilmedi. Bir adama en güçlü unvanı verildiğinde o unvan ölene kadar onda kalıyorsa güçlüdür de ondan. Misal Zoro Mihawk'ı yense ama öldürmese en iyi kılıç ustası unvanı kimin olur ? Eskiden sahibi olanın mı yoksa onu geçenin mi ? MF arcı içinde WB'nin teke tekte alamayacağı bir karakter yoktu.

Zarar verme değil iki adım öne kıpraşmayı kastettim. Yerde iki geppo yaparak sürüne sürüne bile ilerlemeyi denemedi Garp. Kaldı ki cinnet anında daha büyük güç açığa çıkmalı. Siz MF ile Arıkovanı bölümlerini kıyaslarken serideki güçlerin işlenme şeklini göz önüne almıyorsunuz. Hakinin gösterilmediği ama adının olduğu bölümlerde aksiyon alan WB'nin zihninizde bıraktığı izlenimle hakinin 50 tonunun işlendiği arclarda aksiyon alan Garp'ı kıyaslıyorsunuz.

WB'ye en güçlü adam unvanı fahri başkanlık tarzında verilmedi. Bir adama en güçlü unvanı verildiğinde o unvan ölene kadar onda kalıyorsa güçlüdür de ondan. Misal Zoro Mihawk'ı yense ama öldürmese en iyi kılıç ustası unvanı kimin olur ? Eskiden sahibi olanın mı yoksa onu geçenin mi ? MF arcı içinde WB'nin teke tekte alamayacağı bir karakter yoktu.
En güçlü ünvanını nasıl aldığını biliyor musun WB'nin ?

Gura gura şuan yok mu xD
Şu an en güçlü ünvanı kimde bilmiyoruz. WB öldükten sonra kime geçti o da belli değil. Herkes Kaido diye varsayıyor ama Kaido'nun ünvanı WB'ninkinden farklıydı. Ve WB yaşıyorken bu ünvana sahip değildi diye varsayılıyor ama Manga'daki anlatım Kaido'nun bu ünvanının ve şöhretinin daha eskiye dayandığına gidiyor. Bire bir ise Kaido kazanır lafı WB öldükten 2 yıl sonra ortaya çıkan bir anlatıma benzemiyor.

1) animasyon güç vermiyor biz mangadan ölçek sunduk.
2) wb'ninvivre cardında meyveden kaynaklı bu ünvanı aldığı belli teachde meyveyi alınca artık en güçlü benim diyor.
3) wb'nin mandela etkisi hiçbiyerde yok detaylı 10-20 kez kıyaslamışımdır burda garp ve wb'yi dezavantajları ve avantajları ile herşey ortada.
4) sengokuya zarar vermeden sengokuyu aşamaz zaten arkadan üstüne atlıyor direk garp zaten arada kalmış bi adam,sengokuya kendini tutmasını isteme sebebi kalbi ve aklının çelişmesini çokiyi gösteriyor işin özüne bakınca akainu mesleğini yapıyor.

Sorunun cevabı olmadı. Aldığı dönemi de bilmiyoruz tam olarak. Nasıl aldığı da belli değil. Gura Gura ile çok ilişkili olduğu ise çok aşikar.
O zaman şuan dünyanın en güçlü adamı Burgess olmalı. Meyvesi güç sağlıyor. Tekrar soruna dönersek Garp kesin yaşıyordu ve Roger muhtemelen yaşıyordu. Her halükarda Garp'tan güçlü oluyor. Unvan Roger yaşarken verildi diye biliyorum.

O zaman şuan dünyanın en güçlü adamı Burgess olmalı. Meyvesi güç sağlıyor. Tekrar soruna dönersek Garp kesin yaşıyordu ve Roger muhtemelen yaşıyordu. Her halükarda Garp'tan güçlü oluyor. Unvan Roger yaşarken verildi diye biliyorum.
Buggy WB'yi, Roger ile denk savaşabiliyordu diye övüyordu. Dünyanın en güçlü adamıysa sence de Buggy'nin ifadesi mantıksız olmuyor mu?

Şu an en güçlü ünvanı kimde bilmiyoruz. WB öldükten sonra kime geçti o da belli değil. Herkes Kaido diye varsayıyor ama Kaido'nun ünvanı WB'ninkinden farklıydı. Ve WB yaşıyorken bu ünvana sahip değildi diye varsayılıyor ama Manga'daki anlatım Kaido'nun bu ünvanının ve şöhretinin daha eskiye dayandığına gidiyor. Bire bir ise Kaido kazanır lafı WB öldükten 2 yıl sonra ortaya çıkan bir anlatıma benzemiyor.
Kime geçti ne ya akjlsdhaskjdahsjdkhs hahahaha

yazdıklarının yarısı yalan diğer yarısı sallama.

Kaido bire birde kazanır diye bir ünvan yok, insanlar kaido kazanır derler diyor orada.
Ünvan kime geçti diye bir şey anlatman da çaresizliğinden bu krallık mı biri ölünce diğerine geçsin xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık