Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    98
Yine sorumdan kaçtın. Kaido ve BM denk savaşabilirler. Ama Kaido en güçlüyken Kaido için BM ile denk savaşabildi denilirse saçmalık orada ortaya çıkar. Ünvan Roger yaşıyorken WB'deyse Buggy'nin WB'yi Roger ile denk savaşabiliyordu diye övmesi mantıksız olur. Ama böyle bir sahne var ve bunu Oda azdı.

Çizer ünvanı veriyor da bunu hikayeden bağımsız salt bilgi olarak vermiyor. Hikaye üzerinden verdiği bilgi değil mi bu?
Hemşo sen çizerin verdiği bilgiyle Buggy'nin verdiği bilgiyi kıyaslıyorsun. Kaido ve BM denk savaşabilmelerine rağmen daha güçlü olan Kaido. Ne diyeceğiz şimdi Kaido'nun unvanı safsata mı? Buggy tayfasında olduğu kişiyle denk savaşan olarak WB görmüş sadece. Demekki daha önce Roger karşısında gördüğü rakipler denk savaşamamış.

Ayrıca (burası çok önemli @RedTeroR ) Roger Garp ile savaştığına ve Buggy ona denk savaşan olarak sadece WB'yi söylediğine göre ...

1.si için biz demiyoruz bunu vivre card olayında var

2. Buggy meselesi Buggy bir insan evladı ben uzaya gidip geliyorum da diyebilir bu elbette karakter için bir şey ifade eder ama resmi bir ünvan çerçeve içinde verilmişsa mangaka tarafından o daha önemlidir.

3.Kaido'nun bire birde alır diye bir ünvanı yok yalan söylüyorsun direkt varsa göster. WB nüfuzlu falan olayını da Oda'nın yazmadığı Ace romanından hikayene ekliyorsun öyle bir şey de canon değil

4. Kaido'nun efsanesi ne King yani kendi adamıyla arasında geçen konuşma mı ?

5. Gura gura şuan hala var anlayabilir musun ? Bir yonkouda, adamın başka bir meyvesi daha var. Üstelik eleman bir d

Yazdıklarının yarısı yalan diğer yarısı uydurma xD özellikle ace romanından hikaye uydurman çok komik o romanı oda yazmadı vivre cardlardaki onay meselesi bile yok roman için.
Hayır gök adasından yere çakıldığı sıradaki söylenenler işte. Law da PH'de ilk bahsederken Kaido için bir şeyler diyordu. King'in söylediği de önemli. WB'nin ünvanı hikayeden ayrı olarak verilen bir bilgi değil. Net nesnel bir bilgi değil. Oda bunu değişmez bir fizik kanunu bilgisi olarak vermiyor. Yorumlanabilir bir bilgi.

WB'nin ünvanı MF'de de onunla birlikte vardı. Ama ünvanın iş yapmadığını gördük.

Hemşo sen çizerin verdiği bilgiyle Buggy'nin verdiği bilgiyi kıyaslıyorsun. Kaido ve BM denk savaşabilmelerine rağmen daha güçlü olan Kaido. Ne diyeceğiz şimdi Kaido'nun unvanı safsata mı? Buggy tayfasında olduğu kişiyle denk savaşan olarak WB görmüş sadece. Demekki daha önce Roger karşısında gördüğü rakipler denk savaşamamış.

Ayrıca (burası çok önemli @RedTeroR ) Roger Garp ile savaştığına ve Buggy ona denk savaşan olarak sadece WB'yi söylediğine göre ...
Hala daha görmezden geldiğin bir kısım var. Ve buna yorum yapmıyorsun bilerek olduğunu düşünüyorum. En güçlü ünvanı kimdeyse ona meydan okunur. Buggy'nin durumunda ise WB Roger ile aşık atabildi diye övülüyor. Anlatabiliyor muyum?

Kaido ve BM'de Kaido için BM ile denk savaşabildi diye bir övülme mi gördük? Hayır.

Kardeş WB meyve gücüyle mi denk savaşıyordu Roger ile ? Meyvesi onu bir adım öne çıkaran şey olabilir ama sen bütün unvanı meyveye atfediyorsun. Shanks sevmeme rağmen ölene kadar WB'nin daha güçlü olduğunu rahatlıkla söylüyorum. Yahu WB savaştan çok kısa bir süre önce gökyüzünü yaran bir kılıç tokuşturması yaptı. Savaş başında herhangi bir hasar almamış WB ile Garp mı kıyaslarken savaşın başındaki WB'yi mi yoksa savaşta ihanet darbesi yaşamış, amirallerle savaşmış, yüzünün yarısı yok olmuş WB'yi mi kıyaslıyorsunuz?
Roger'in prime dönemi ne zamandı? Adam prime dönemini o hasta haliyle görmedi mi? Yaşasa farklı olabilirdi ona bir şey demem.
1) wb'ninsquarddan darbe alması leş gibi hakiye sahip olduğunu gösterir arkadan felan bile yemiyor darbeyi dümdüz yiyor.
2)3 günlük dövüşlerinde meyve kullanmadığını nerden biliyosun,
Birde haki meyve kapatabilen bişey
Wb tercih etmemişse bile kral hakisinin daha avantajlı olduğunu düşündüğü içindir bu durum haki>meyve
3) old wb>shanks kaıdo mihawk alıyosan vivre cardda yazarın verdiği bilgiyi reddediyosan bişey diyemem bu ünvan yıkım gücüne kıyasla veriliyor.
4) amiraller dediğin kuzan ve kizaruya karşı korundu adam sadece akainu wb'yi ölü hale soktu zaten ve akainu ilede kısa kısa çarpıştı.
5) savaşta hasar alan bi adam old wb zaten yemediği hasar kalmadı no name denizciden garpta bu yok ama shıryudan hasar yeme sebebi bile koby'yi korumak içindi.
6) roger'ın hastalığı son bikaçyıldır olan bişey habire olan bişey değil
Savaştan önce roger kan kusup yere düşüyor o haliyle adam 3 gün denk savaşıyor hasta olmayan hali>wb almakta sorun yok.

1)anime deme sebebim animasyona bağlaman konuyu güç ölçeği öyle verilmez.
2)Ya knk teach gura gurayı alınca en güçlü benim artık diyor vivre cardda ünvanın verilme sebebi açıklanıyor teach daha yeni yonko ünvanını almış adam iki meyvesi var farklı ünvanda alabilir mevcut seride.

3) garp luffyden o yumruğu yemeden gözünü kapıyor herif kan kusması çok olağandışı bişey değil gear2 luffy tek darbede teach'i kevgire çeviriyordu.
4) garp çaba göstermedi zaten ben aksini idda etmedim çaba göstermeme sebebini belirttim.
Ben hiçbir şeyi animasyona bağlamadım. Muhtemel bir sahne çizdim sadece.
En güçlü adam demekle en güçlü meyveli adam demek farklı şeyler. Meyvenin kullanıcısı ne kadar yetenekli ve kuvvetliyse meyvenin etkisi de o kadar fazla artar. İki meyvesi olmasına rağmen en güçlü yaratık unvanı Kaido'daydı. Onun da unvan eskiden verildiği için mi kalmış üstünde :oleyo2:
Garp ve Teach'i denk mi tutuyorsun? Kan tükürtmesi benim açımdan güç göstergesi değil bu arada. Olaya senin açından yaklaştım.

Hayır gök adasından yere çakıldığı sıradaki söylenenler işte. Law da PH'de ilk bahsederken Kaido için bir şeyler diyordu. King'in söylediği de önemli. WB'nin ünvanı hikayeden ayrı olarak verilen bir bilgi değil. Net nesnel bir bilgi değil. Oda bunu değişmez bir fizik kanunu bilgisi olarak vermiyor. Yorumlanabilir bir bilgi.

WB'nin ünvanı MF'de de onunla birlikte vardı. Ama ünvanın iş yapmadığını gördük.
Hikayede nesnel bir bilgi yok diyebilrsin buna söylecek bir lafım yok ama şunu anlaman lazım.

X karakterin sözü ile adam tanıtılırken çerçeve içinde verilmiş bir ünvan aynı değildir.

Hikayede nesnel bir bilgi yok diyebilrsin buna söylecek bir lafım yok ama şunu anlaman lazım.

X karakterin sözü ile adam tanıtılırken çerçeve içinde verilmiş bir ünvan aynı değildir.
Manga'daki her söz konuşma önemli. Evren içerisindeki karakterlerin birbiri hakkındaki bilgisini bize gösteriyor. Çerçeve içinde verilmiş bilgiler hikaye ile ilişkisi olmayan nesnel bilgilerdir diyebilir miyiz? Hayır. Karakterlerin isimleri de çerçeve içinde veriliyor tanıtılırken. WB hikaye içerisinde insanlar tarafından en güçlü olarak görüldüğü için en güçlü ünvanı bilgisi çerçeve içinde veriliyor.

Roger hakkındaki bilgiler de çerçeve içinde veriliyor. Korsan Kral olması olsun başka bilgiler olsun. Bunlar hikayeden bağımsız mı yani?

Manga'daki her söz konuşma önemli. Evren içerisindeki karakterlerin birbiri hakkındaki bilgisini bize gösteriyor. Çerçeve içinde verilmiş bilgiler hikaye ile ilişkisi olmayan nesnel bilgilerdir diyebilir miyiz? Hayır. Karakterlerin isimleri de çerçeve içinde veriliyor tanıtılırken. WB hikaye içerisinde insanlar tarafından en güçlü olarak görüldüğü için en güçlü ünvanı bilgisi çerçeve içinde veriliyor.
Karadenizli olduğun çok belli bu kadar net bir şeye bile illa inat olsun diye karşı çıkıyorsun :ehe:

Gerçi bu yüzden seviyoruz seni xD

Ben hiçbir şeyi animasyona bağlamadım. Muhtemel bir sahne çizdim sadece.
En güçlü adam demekle en güçlü meyveli adam demek farklı şeyler. Meyvenin kullanıcısı ne kadar yetenekli ve kuvvetliyse meyvenin etkisi de o kadar fazla artar. İki meyvesi olmasına rağmen en güçlü yaratık unvanı Kaido'daydı. Onun da unvan eskiden verildiği için mi kalmış üstünde :oleyo2:
Garp ve Teach'i denk mi tutuyorsun? Kan tükürtmesi benim açımdan güç göstergesi değil bu arada. Olaya senin açından yaklaştım.
1)Wb no name denizciden kan tükürüyor ?
2) en güçlü meyveye sahip denmiyor zaten yıkım gücüne itafen ünvan veriliyor
3) meyvenin kullanıcısına göre gücü artıyorsa teach=beyazsakal almak lazım :) aynı etkileri verdiler çünkü.
4) seride ünvanlar genel olarak karakterlerin belli özelliklerine atıfta bulunarak verilir bizde bunu yorumlarız wb'ninkini yazar açıklamış direk bu konuda daha tartışmaya girmeyeceğim yazan bişey ortada.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık