Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    98
O zaman şuan dünyanın en güçlü adamı Burgess olmalı. Meyvesi güç sağlıyor. Tekrar soruna dönersek Garp kesin yaşıyordu ve Roger muhtemelen yaşıyordu. Her halükarda Garp'tan güçlü oluyor. Unvan Roger yaşarken verildi diye biliyorum.
1)Beyazsakala verilen ünvanın sebebi açıklanıyor vivre cardda sebebiyle.
Beyazsakal, Korsanlar Çağı'ndan çok önce "dünyanın en güçlüsü" unvanına erişmişti, çünkü muazzam bir güce ve dünyayı yok edebilecek bir yeteneğe sahipti.
2) old wb en güçlüyse old wb>shanks, kaıdo gibi uçuk takeler atman gerekir buda bu ünvanın tutarsızlığını belli ediyor.
3) prıme wb madem en güçlü,kan kusan kısıtlı ömüre sahip roger ile 3 gün nasıl anca eşit savaşabiliyor bunuda açıklasana ?

1) animasyon güç vermiyor biz mangadan ölçek sunduk
2) wb'ninvivre cardında meyveden kaynaklı bu ünvanı aldığı belli teachde meyveyi alınca artık en güçlü benim diyor.
3) wb'nin mandela etkisi hiçbiyerde yok detaykı 10-20 kez kıyaslamışımdır burda garp ve wb'yi dezavantajları ve avantajları ile herşey ortada.
4) sengokuyazarar vermeden sengokuyu aşamaz zaten arkadan üstüne atlıyor direk garp zaten arada kalmış biadam sengpkuya kendini tutmasını isteme sebebi kalbi ve aklının çelişmesini çokiyi gösteriyor işin özüne bakınca akainu mesleğini yapıyor.
1) Animeden örnek veren yok aklın niye oraya gitti anlam veremedim.
2) Teach yami yami yediğinde de en güçlü meyveyi yediğini söyledi hangisi doğruydu ? Yami yami üzerine gura gura yediği halde en güçlü o değil şuan.
3) Garp Luffy'den hakisiz yumruk yiyerek kan tüküren karakter. Hakinin seriye yeni oturtulduğu bölümlerden referansla kıyaslamalar yapıyorsun. Ben doğrudan mangadan en güçlü adam olduğuna dair panel atıyorum.
4) Garp herhangi bir çaba göstermedi diyorum bunu fark etmedin. Ekarte edecek kadar bir hareket çabası da olmadı. Garp gibi bir azmanı kontrol etmek bu kadar kolaysa...

WB daha güçlüdür demek Garp güçsüzdür demek değildir.

Kime geçti ne ya akjlsdhaskjdahsjdkhs hahahaha

yazdıklarının yarısı yalan diğer yarısı sallama.

Kaido bire birde kazanır diye bir ünvan yok, insanlar kaido kazanır derler diyor orada.
Ünvan kime geçti diye bir şey anlatman da çaresizliğinden bu krallık mı biri ölünce diğerine geçsin xD
Kral ağlayacaksan mangadaki veriler ile ilişkili mantıklı yorum yapmayacağım bundan sonra.

Buggy WB'yi, Roger ile denk savaşabiliyordu diye övüyordu. Dünyanın en güçlü adamıysa sence de Buggy'nin ifadesi mantıksız olmuyor mu?
Kaido ve BM denk savaşabiliyordu. Kaido'nun en güçlü yaratık unvanı saçma olmuyor mu? Bu unvanları Buggy vermiyor bu arada doğrudan çizer veriyor. İkisinin de neticede düşmanca savaşmadığını biliyoruz. Sidik yarışı yaptılar resmen. WB orada meyve gücü kullansa kendisine de dezavantaj.

Ne ağlaması lasjkdlasjdasd

Söylediklerin doğru değil sadece o kadar çok sinirlendiysen kusura bakma ama yalan yanlış şeyler yazıyorsun yani ben ne yapayım.
Hangisi doğru değil?

WB'nin ünvanı Roger yaşıyorken de vardı diyorsunuz. Bu Vivrecard verisiydi galiba. Bunu kabul edebilirim. Sorun yok. Zaten bu ünvanın meyvesinin yıkıcılığı ile alakalı olduğu için böyle yayıldığını düşünüyorum.

Ama direk Manga verisi olarak Buggy'nin WB'yi överken Roger ile denk savaşabildi demesi var. Burada kıyas düzlemini Roger oluşturuyor. WB onunla denk savaşabildi diye değerli oluyor. Oysa WB en güçlü adam ünvanı var? Bu mantıksızlık oluşturuyor.

Diğer taraftan Kaido'nun ünvanı var. Yine bu vivrecard ya da roman bilgilerinde Kaido bire bir de alır ifadeleri geçiyor. WB'nin ünvanının ise salt bire bir dövüş için geçerli olmadığını etki açısından en nüfuslu kişi olduğunu anlatıyor şeklinde açıklamalar vardı.

Manga'da da yine Kaido için oluşan efsaneleri okuyoruz. Adamın bu efsanesi 2 yıl içinde oluşabilecek bir şey değil.

WB'nin ünvanı nasıl alındı belli değil. Yarışmalarla almadığı belli. Adamdan bahsedilirken dünyayı yıkacak güç diye bahsediliyor. Tamamen Gura Gura'ya ima var.

Kaido ve BM denk savaşabiliyordu. Kaido'nun en güçlü yaratık unvanı saçma olmuyor mu? Bu unvanları Buggy vermiyor bu arada doğrudan çizer veriyor. İkisinin de neticede düşmanca savaşmadığını biliyoruz. Sidik yarışı yaptılar resmen. WB orada meyve gücü kullansa kendisine de dezavantaj.
Yine sorumdan kaçtın. Kaido ve BM denk savaşabilirler. Ama Kaido en güçlüyken Kaido için BM ile denk savaşabildi denilirse saçmalık orada ortaya çıkar. Ünvan Roger yaşıyorken WB'deyse Buggy'nin WB'yi Roger ile denk savaşabiliyordu diye övmesi mantıksız olur. Ama böyle bir sahne var ve bunu Oda azdı.

Çizer ünvanı veriyor da bunu hikayeden bağımsız salt bilgi olarak vermiyor. Hikaye üzerinden verdiği bilgi değil mi bu?

1)Beyazsakala verilen ünvanın sebebi açıklanıyor vivre cardda sebebiyle.
Beyazsakal, Korsanlar Çağı'ndan çok önce "dünyanın en güçlüsü" unvanına erişmişti, çünkü muazzam bir güce ve dünyayı yok edebilecek bir yeteneğe sahipti.
2) old wb en güçlüyse old wb>shanks, kaıdo gibi uçuk takeler atman gerekir buda bu ünvanın tutarsızlığını belli ediyor.
3) prıme wb madem en güçlü,kan kusan kısıtlı ömüre sahip roger ile 3 gün nasıl anca eşit savaşabiliyor bunuda açıklasana ?
Kardeş WB meyve gücüyle mi denk savaşıyordu Roger ile ? Meyvesi onu bir adım öne çıkaran şey olabilir ama sen bütün unvanı meyveye atfediyorsun. Shanks sevmeme rağmen ölene kadar WB'nin daha güçlü olduğunu rahatlıkla söylüyorum. Yahu WB savaştan çok kısa bir süre önce gökyüzünü yaran bir kılıç tokuşturması yaptı. Savaş başında herhangi bir hasar almamış WB ile Garp mı kıyaslarken savaşın başındaki WB'yi mi yoksa savaşta ihanet darbesi yaşamış, amirallerle savaşmış, yüzünün yarısı yok olmuş WB'yi mi kıyaslıyorsunuz?
Roger'in prime dönemi ne zamandı? Adam prime dönemini o hasta haliyle görmedi mi? Yaşasa farklı olabilirdi ona bir şey demem.

1) Animeden örnek veren yok aklın niye oraya gitti anlam veremedim.
2) Teach yami yami yediğinde de en güçlü meyveyi yediğini söyledi hangisi doğruydu ? Yami yami üzerine gura gura yediği halde en güçlü o değil şuan.
3) Garp Luffy'den hakisiz yumruk yiyerek kan tüküren karakter. Hakinin seriye yeni oturtulduğu bölümlerden referansla kıyaslamalar yapıyorsun. Ben doğrudan mangadan en güçlü adam olduğuna dair panel atıyorum.
4) Garp herhangi bir çaba göstermedi diyorum bunu fark etmedin. Ekarte edecek kadar bir hareket çabası da olmadı. Garp gibi bir azmanı kontrol etmek bu kadar kolaysa...

WB daha güçlüdür demek Garp güçsüzdür demek değildir.
1)anime deme sebebim animasyona bağlaman konuyu güç ölçeği öyle verilmez.
2)Ya knk teach gura gurayı alınca en güçlü benim artık diyor vivre cardda ünvanın verilme sebebi açıklanıyor teach daha yeni yonko ünvanını almış adam iki meyvesi var farklı ünvanda alabilir mevcut seride.

3) garp luffyden o yumruğu yemeden gözünü kapıyor herif kan kusması çok olağandışı bişey değil gear2 luffy tek darbede teach'i kevgire çeviriyordu.
4) garp çaba göstermedi zaten ben aksini idda etmedim çaba göstermeme sebebini belirttim.

Hangisi doğru değil?

WB'nin ünvanı Roger yaşıyorken de vardı diyorsunuz. Bu Vivrecard verisiydi galiba. Bunu kabul edebilirim. Sorun yok. Zaten bu ünvanın meyvesinin yıkıcılığı ile alakalı olduğu için böyle yayıldığını düşünüyorum.

Ama direk Manga verisi olarak Buggy'nin WB'yi överken Roger ile denk savaşabildi demesi var. Burada kıyas düzlemini Roger oluşturuyor. WB onunla denk savaşabildi diye değerli oluyor. Oysa WB en güçlü adam ünvanı var? Bu mantıksızlık oluşturuyor.

Diğer taraftan Kaido'nun ünvanı var. Yine bu vivrecard ya da roman bilgilerinde Kaido bire bir de alır ifadeleri geçiyor. WB'nin ünvanının ise salt bire bir dövüş için geçerli olmadığını etki açısından en nüfuslu kişi olduğunu anlatıyor şeklinde açıklamalar vardı.

Manga'da da yine Kaido için oluşan efsaneleri okuyoruz. Adamın bu efsanesi 2 yıl içinde oluşabilecek bir şey değil.

WB'nin ünvanı nasıl alındı belli değil. Yarışmalarla almadığı belli. Adamdan bahsedilirken dünyayı yıkacak güç diye bahsediliyor. Tamamen Gura Gura'ya ima var.
1.si için biz demiyoruz bunu vivre card olayında var

2. Buggy meselesi Buggy bir insan evladı ben uzaya gidip geliyorum da diyebilir bu elbette karakter için bir şey ifade eder ama resmi bir ünvan çerçeve içinde verilmişsa mangaka tarafından o daha önemlidir.

3.Kaido'nun bire birde alır diye bir ünvanı yok yalan söylüyorsun direkt varsa göster. WB nüfuzlu falan olayını da Oda'nın yazmadığı Ace romanından hikayene ekliyorsun öyle bir şey de canon değil

4. Kaido'nun efsanesi ne King yani kendi adamıyla arasında geçen konuşma mı ?

5. Gura gura şuan hala var anlayabilir musun ? Bir yonkouda, adamın başka bir meyvesi daha var. Üstelik eleman bir d

Yazdıklarının yarısı yalan diğer yarısı uydurma xD özellikle ace romanından hikaye uydurman çok komik o romanı oda yazmadı vivre cardlardaki onay meselesi bile yok roman için.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık