Hangisi doğru değil?
WB'nin ünvanı Roger yaşıyorken de vardı diyorsunuz. Bu Vivrecard verisiydi galiba. Bunu kabul edebilirim. Sorun yok. Zaten bu ünvanın meyvesinin yıkıcılığı ile alakalı olduğu için böyle yayıldığını düşünüyorum.
Ama direk Manga verisi olarak Buggy'nin WB'yi överken Roger ile denk savaşabildi demesi var. Burada kıyas düzlemini Roger oluşturuyor. WB onunla denk savaşabildi diye değerli oluyor. Oysa WB en güçlü adam ünvanı var? Bu mantıksızlık oluşturuyor.
Diğer taraftan Kaido'nun ünvanı var. Yine bu vivrecard ya da roman bilgilerinde Kaido bire bir de alır ifadeleri geçiyor. WB'nin ünvanının ise salt bire bir dövüş için geçerli olmadığını etki açısından en nüfuslu kişi olduğunu anlatıyor şeklinde açıklamalar vardı.
Manga'da da yine Kaido için oluşan efsaneleri okuyoruz. Adamın bu efsanesi 2 yıl içinde oluşabilecek bir şey değil.
WB'nin ünvanı nasıl alındı belli değil. Yarışmalarla almadığı belli. Adamdan bahsedilirken dünyayı yıkacak güç diye bahsediliyor. Tamamen Gura Gura'ya ima var.
1.si için biz demiyoruz bunu vivre card olayında var
2. Buggy meselesi Buggy bir insan evladı ben uzaya gidip geliyorum da diyebilir bu elbette karakter için bir şey ifade eder ama resmi bir ünvan çerçeve içinde verilmişsa mangaka tarafından o daha önemlidir.
3.Kaido'nun bire birde alır diye bir ünvanı yok yalan söylüyorsun direkt varsa göster. WB nüfuzlu falan olayını da Oda'nın yazmadığı Ace romanından hikayene ekliyorsun öyle bir şey de canon değil
4. Kaido'nun efsanesi ne King yani kendi adamıyla arasında geçen konuşma mı ?
5. Gura gura şuan hala var anlayabilir musun ? Bir yonkouda, adamın başka bir meyvesi daha var. Üstelik eleman bir d
Yazdıklarının yarısı yalan diğer yarısı uydurma xD özellikle ace romanından hikaye uydurman çok komik o romanı oda yazmadı vivre cardlardaki onay meselesi bile yok roman için.