Shanks'ın kutsallar gibi davrandığını gördüğün bir panel var mı? Mjosgard kutsal olmasına rağmen hak yolunu bulmuş bir karakterdi ondan da örnek verdim daha önce. Kutsallardan tiksinme sebebimiz kan bağları değil zihniyetleri.
Shanks'ın kutsallar gibi davrandığını gördüğün bir panel var mı? Mjosgard kutsal olmasına rağmen hak yolunu bulmuş bir karakterdi ondan da örnek verdim daha önce. Kutsallardan tiksinme sebebimiz kan bağları değil zihniyetleri.
Aradaki farkı anlamıyorsan benim sana bu yaştan sonra anlatacak dermanım yok Alpa xDFarketmez. WB'nin ünvanı da insanların söylemesiyle elde edilebilecek bir şey.
Tekniğin güzel ama geliştirmen lazım
"İnsanların söylediği" şeyler o çerçevelerin birinin içinde ayrıca belirtilmiş dikkat edersen hemşoKaido hakkında söylenenlerin hepsi çerçeve içinde veriliyor.
Anlatıcı söylemıyormu orda yazanları"İnsanların söylediği" şeyler o çerçevelerin birinin içinde ayrıca belirtilmiş dikkat edersen hemşo
Anlatıcı insanların dediği şeyi "insanların dediği şey" olarak belirtiyor. Anlatıcı "insanlar böyle diyor " diye ifade ediyor.Anlatıcı söylemıyormu orda yazanları
Arada bir fark yok aslında.Aradaki farkı anlamıyorsan benim sana bu yaştan sonra anlatacak dermanım yok Alpa xD
İnsanlar kafasındanmı sallıyor peki bu ünvanı araya anlatıcı bile girmişken hani evren içinde yaşayan kişiler misal ace'e ateş yumruk dendiğini bildiği gibi kaıdonun ünvanlarını bilemezlermi.Anlatıcı insanların dediği şeyi "insanların dediği şey" olarak belirtiyor. Anlatıcı "insanlar böyle diyor " diye ifade ediyor.
Anlatıcı unvanı "insanların söylediği şey" diye ifade ediyorsa durum farklı. Ateş Yumruk unvan mı lakap mı ? WB'yi Beyazsakal diye mi çağırıyorlar Dünyanın en güçlü adamı diye mi? Ayrım açık.İnsanlar kafasındanmı sallıyor peki bu ünvanı araya anlatıcı bile girmişken hani evren içinde yaşayan kişiler misal ace'e ateş yumruk dendiğini bildiği gibi kaıdonun ünvanlarını bilemezlermi.
Korsanlar kralı unvan mı lakap mı?Arada bir fark yok aslında.
@Skywalker
WB'nin üvanı da aynı şey. O da insanların söylemesiyle alakalı. Roger'ın ünvanı da insanların ona söylemesiyle elde edildi. Bunu Rayleigh söylüyor.
Bak burada Gold Roger, The King of Pirates söyleniyor. Burada insanlar söyledi diye bir bilgi yok. Ama biz bunun insanların söylemesiyle aldığı bir ünvan olduğunu bilioruz. Her şeyi geçtim Gold Roger ismi gerçek ismi bile değil. Bize tamamen hikaye açısından bilinenler üzerinden bilgi verdi Oda burada. WB'ninkinin bundan bir gram farkı yok.