Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    98
O adaya gitmek için belli bir güce sahip olmalısın, ama en güçlü olmak gibi bir şart yok. Güçten bağımsız bir ünvan, son adaya gidip, hazineyi bulan herkes olabilir. :bilmem:
Bana daha çok lakap gibi geliyor. Roger'in bildiğimiz bir lakabı yoktu diğer denklerinin aksine. Gerçi bir hazinenin varlığı ve elde etmesinin zorluğu onu unvanlaştırmış gibi biraz. Kral olarak kabul edildiğini sanmıyorum tabi. Peşine düşen korsanların hedeflemeye çalıştığı şey hazinesi neticede. Luffy işin farklı tarafından bakıyor ve onun açısından unvan denebilir.

Bana daha çok lakap gibi geliyor. Roger'in bildiğimiz bir lakabı yoktu diğer denklerinin aksine. Gerçi bir hazinenin varlığı ve elde etmesinin zorluğu onu unvanlaştırmış gibi biraz. Kral olarak kabul edildiğini sanmıyorum tabi. Peşine düşen korsanların hedeflemeye çalıştığı şey hazinesi neticede. Luffy işin farklı tarafından bakıyor ve onun açısından unvan denebilir.
Lakap olsa başkasının aynı şeyi kazanması saçma olur. WB'nin en güçlü ünvanı da yarışma sonucu elde edilen bir şey değil. Diyorum ya bu ünvanın WB'ye yakıştırılması sahip olduğu tayfa, yaptıkları, Roger ile olan durumlar ve en çok da meyvesinin yıkıcılığı sayesinde ona yakıştırılan bir şey. Bu çok açık benim açımdan.

Sadece onun için denmedi Roger'a KK. Güç zenglinlik ve şöhret hepsini elde eden kişi olduğu düşünüldüğü için. KK'nın güç yönü de var
Güç yönü yok diyen kim?

O adaya gitmek için belli bir güce sahip olmalısın, ama en güçlü olmak gibi bir şart yok.
Zorlukları aşmak için güçlü olmalısın tabi de... Olay sadece Laugh Tale'i bulmakla alakalı. Buggy bulsa mesela Kk denmeyecek mi ona, veyahut Kid bulsa? Halk gözünde ikisi de güçlü, ama Luffy'den güçsüzler, ona rağmen Kk olarak anılacaklar. Yanisi en güçlü olmak gibi şart yok, direkt güçle alakası olmayan bir ünvan.

Roger hiçbir yeri feth etmedi, Big Mom'la bile dövüşmeden Pone'yi çaldı. Wb, Oden'i vermese gidemeyecekti bile, dip not olarak geçmek istedim. Luffy üzerinden övmek istiyorsun bu adamı, ama Luffy'nin çeyreği etmez bu Fraud Roger. Luffy daha büyük zorlukları aştı bu yolda. :bilmem:

Herkes bunun için yarışıyor. Spesifik bir şeyi gerçekleştirince kazanıyorsun, ünvandır bu.

Güç yönü yok diyen kim?

Zorlukları aşmak için güçlü olmalısın tabi de... Olay sadece Laugh Tale'i bulmakla alakalı. Buggy bulsa mesela Kk denmeyecek mi ona, veyahut Kid bulsa? Halk gözünde ikisi de güçlü, ama Luffy'den güçsüzler, ona rağmen Kk olarak anılacaklar. Yanisi en güçlü olmak gibi şart yok, direkt güçle alakası olmayan bir ünvan.

Roger hiçbir yeri feth etmedi, Big Mom'la bile dövüşmeden Pone'yi çaldı. Wb, Oden'i vermese gidemeyecekti bile, dip not olarak geçmek istedim. Luffy üzerinden övmek istiyorsun bu adamı, ama Luffy'nin çeyreği etmez bu Fraud Roger. Luffy daha büyük zorlukları aştı bu yolda. :bilmem:

Herkes bunun için yarışıyor. Spesifik bir şeyi gerçekleştirince kazanıyorsun, ünvandır bu.
Fraud rogermı 🤣 sen rogerın hayatını komple biliyomusunki adama zorluk çekmedi diyorsun ha bunu güç olarak diyosan çok daha komik zaten güç olarak öve öve bitiremediğiniz wb anca hasta rogerın dengi.

İşlendi. Sen okumamışsın. Luffy korsanlar çağında Kk olmak için yarışan birisi, Roger'ın döneminden daha zorlu olması normal. Roger'ın en büyük rakibinin Kk olmak gibi gayesi bile yoktu. Onun botları yalayıp Oden'i almasa Laugh Tale'i bulmayacaktı bile.
Big Mom kendisi de soyluyor. Buyuk korsan cagini baslatip bizi bu kadar cok veletle bas basa biraktin diye. Ben de sanmiyorum Roger donemi bu kadar zor olsun. En fazla Xebec var onun da amaci farkli. Onun rakibi olabilecek isimler Big Mom, Whitebeard hepsi huzurlu sekilde yasiyordu.

Güç yönü yok diyen kim?

Luffy ile alakası yok. Serinin her yerine yayılan ifadeler var Roger hakkinda. Onlar unutuldu gibi.

İşlendi. Sen okumamışsın. Luffy korsanlar çağında Kk olmak için yarışan birisi, Roger'ın döneminden daha zorlu olması normal. Roger'ın en büyük rakibinin Kk olmak gibi gayesi bile yoktu. Onun botları yalayıp Oden'i almasa Laugh Tale'i bulmayacaktı bile.
Rogerın hayatı luffy kadar detaylı işlenmedi ne seviye zorluk çektiği bilinmez wb diyor denizi bilen kişilerin sayısı azaldı diye.
Bot yalamamı ? Roger wb'nin tayfasına olan düşkünlüğünü bildiği için öyle bi duruma geliyor ama gel görki millet nasıl yorumluyor komedi

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık